Dalaman havalimanından Marmarise nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Dalaman havalimanından Marmarise nasıl gidilir?
  2. Dalaman Marmaris Havaş kaç saat?
  3. Marmaris Dalaman Havaş kaç TL?
  4. Dalaman Marmaris arası nasıl gidilir?
  5. Taksim Sabiha Havaş kaç para?
  6. Dalaman Marmaris taksi kaç para?
  7. Dalaman Fethiye taksi ne kadar?
  8. Mutaş kaç TL?

Dalaman havalimanından Marmarise nasıl gidilir?

Dalaman Havaalanı'ndan Marmaris'e Havaş Otobüsleri ile transfer mümkün olup Marmaris'e ulaşım yaklaşık 1,5 saat sürmekte. Marmaris'e yurtdışından gelen turistler de aynı zamanda Dalaman Havaalanı'nı tercih etmekte.

Dalaman Marmaris Havaş kaç saat?

Havaş ile Marmaris Dalaman Havaalanı arası Yolculuk Süresi : 90 dakika (Yolculuk süresi Hava ve yol şartlarına göre değişebilmektedir.)

Marmaris Dalaman Havaş kaç TL?

Dalaman Havaalanı Marmaris Şehir Merkezi arası Havaş ücreti: 35.00 TL'dir. Dalaman Havaalanı Gökova arası Havaş ücreti: 25.00 TL'dir.

Dalaman Marmaris arası nasıl gidilir?

Marmaris'e gelmek için birçok alternatif bulunmaktadır. Dalaman Havalimanı'na 88 km mesafede bulunan Marmaris'e uçakla gelmek isteyenler, uçaktan indikten sonra Dalaman Havalimanı'ndan kalkan Havaş servislerini kullanarak direkt Marmaris merkeze ulaşabilirler. Havaş ile Marmaris arası yaklaşık 90 dakika sürmektedir.

Taksim Sabiha Havaş kaç para?

Taksim Sabiha Gökçen Havaalanı Havabüs otobüs ücreti ne kadar? Taksim Havabüs Havaalanı Otobüsleri ile Sabiha Gökçen Havalimanı bilet fiyatı : 27.50 TL'dir.

Dalaman Marmaris taksi kaç para?

Havalimanı taksi açılış ücreti 5 lira, kilometre başına işleyen ücret ise yaklaşık 4 liradır. Taksi ile Marmaris'e gitmek için ortalama 340 lira, Fethiye'ye içinse 220 liralık ödeme yapılması gerekebilir. En düşük 35 lira ile Dalaman Merkeze sağlanan ulaşımdır.

Dalaman Fethiye taksi ne kadar?

İç ve Dış hatlar terminali önünde 24 saat taksi bulunmaktadır. Taksi ücret bilgileri, Fethiye 35 TL, Dalaman 40 TL, Muğla 100 TL civarı olmakla birlikte, Mayıs başı ve sezon içinde gelebilecek zamlarla bu fiyatlar yükselebilir.

Mutaş kaç TL?

Fiyat Tarifesi
SEFERFİYAT
Milas Üç Yol - Milas/Bodrum Havalimanı₺15,00
Bodrum Otogar - Milas/Bodrum Havalimanı₺25,00
Güvercinlik - Milas/Bodrum Havalimanı₺15,00
Marmaris - Dalaman Havalimanı₺35,00
7 satır daha