Şeffaf kaplama kaç TL?

İçindekiler:

  1. Şeffaf kaplama kaç TL?
  2. Araç folyo kaplama kaç yıl gider?
  3. Araç kaplama iyi mi?
  4. Şeffaf folyo kaplama nedir?
  5. Şeffaf folyo kaplama ne işe yarar?
  6. Kaput folyo Kaplama Nedir?
  7. Kaput Filmi zarar verir mi?
  8. Araç kaplama yapışkanı nasıl çıkar?
  9. Boya koruma filmi mi seramik kaplama mı?
  10. Kaput filmi zarar verir mi?
  11. Ppf folyo kaplama nedir?
  12. Araç folyo kaplama ne işe yarar?
  13. Seramik kaplamanın ömrü ne kadar?
  14. Seramik kaplamanın faydaları nelerdir?
  15. Araç kaplama folyosu nedir?
  16. Kaput folyo nedir?
  17. Kaput Koruma filmi işe yarıyor mu?
  18. Kaput Koruma filmi ne işe yarar?

Şeffaf kaplama kaç TL?

Fiyat Listesi
HizmetOtomobilLong Araç
Araç şeffaf folyo kaplama7.900 tl9.500 tl
Ön tampon veya arka tampon750 tl900 tl
Ön çamurluklar750 tl900 tl
Motosiklet şeffaf folyo kaplama1.100 tl1.300 tl
26 satır daha

Araç folyo kaplama kaç yıl gider?

Otomobillerdeki araba folyo kaplama işleminin ömrü aracın kullanım şekli ve süresine göre değişmektedir. Folyo kaplama işlemlerinin normal şartlarda ömrü 2 ile 3 yıl arasında değişmektedir. Ancak aracın güneşe maruz kalma süresi, hava koşulları ve diğer dış etkenler nedeniyle bu süre kısalabilir.

Araç kaplama iyi mi?

FOLYOCARS firmasının tarafından kullanılan araç kaplama malzemesi ISO TSE CE gibi standart testlerden başarıyla geçmiş olup boyaya herhangi bir zarar vermediği kanıtlanmıştır. ... Üzeri araç kaplama malzemesi ile kaplanmış bir boya yüzeyi oksijen bağlantısı kesilmiş olduğu için her hangi bir şekilde zarar görmez.

Şeffaf folyo kaplama nedir?

Şeffaf araç kaplama, aracınızın boya yüzeyinde oluşabilecek etkenlere karşı korumak amacıyla yaptırabileceğiniz bir işlemdir. Aracın kaporta yüzeyine özel folyo ile kaplama yapılması olarak da tanımlanabilir.

Şeffaf folyo kaplama ne işe yarar?

Şeffaf araç kaplama folyo kaplama uygulaması aracınızın orjinal boyasını korumak için en etkili uygulamadır. Kalınlık oranı aracın boyasının 10/10 u kadar dır. Kalın ve esnek yapısı sayesinde Şeffaf kaplama aracın boyasına dışardan gelen darbelere karşı ve çiziklere karşı üstün koruma sağlar.

Kaput folyo Kaplama Nedir?

Araç kaplama, aracın rengi, görüntüsü, dizaynı, tasarımı konusunda değişiklik olmasını isteyen ve kişisel zevkleri doğrultusunda araçlarını yenilemek isteyen araç sahiplerinin kaporta üzerindeki boyaya dair bir işlem yaptırmadan tamamen folyo ile kaportayı kaplama işlemine araç kaplama denir.

Kaput Filmi zarar verir mi?

Ön kaput koruma filmleri aracın boyasını güneşin zararlı ışınlarını izole ederek korur. Kuş pisliği, böcek lekeleri ve yağışlardan kaynaklanan zararları engellemeye yardımcı olur. Kaput koruma filmi boyaya zarar verir mi? Şeffaf ve güneşe dayanıklı olan kaput koruma boyaya zarar vermez.

Araç kaplama yapışkanı nasıl çıkar?

Sıcak Su Yöntemi. Isıtma yöntemine benzer şekilde yapışkanın yumuşaması için sıcak su ile yıkamak işe yarayan yöntemlerden biridir. Gölge bir yerde hafif hafif sıcak su ile ıslatarak yapışkanı yumuşattıktan sonra silinerek yapışkanı ortadan kaldırmak mümkün olabilmektedir.

Boya koruma filmi mi seramik kaplama mı?

Boya Koruma Filmi: Araçların tüm kaporta aksamına ayrı ayrı (kaput, tampon, çamurluk vb.) veya komple şeffaf folyo kaplama şeklinde uygulanabilir. Seramik Kaplama: Kaporta boya yüzeyinde ciddi bir parlaklık yaratacağı için ayrı ayrı uygulanmaması önerilmektedir.

Kaput filmi zarar verir mi?

Ön kaput koruma filmleri aracın boyasını güneşin zararlı ışınlarını izole ederek korur. Kuş pisliği, böcek lekeleri ve yağışlardan kaynaklanan zararları engellemeye yardımcı olur. Kaput koruma filmi boyaya zarar verir mi? Şeffaf ve güneşe dayanıklı olan kaput koruma boyaya zarar vermez.

Ppf folyo kaplama nedir?

PPF Şeffaf Kaplama Filmi araç boyasını korumak için geliştirilmiş şeffaf ve poliüretan içerikli bir maddedir. PPF (Paint Protection Film) Türkçe'de Boya Koruma Filmi olarak geçmektedir. PPF Şeffaf Kaplama Filminin güçlü yapışkanı sayesinde araç yüzeyine tutunur ve 150 mikronluk bir kalınlık oluşturur.

Araç folyo kaplama ne işe yarar?

Aracın boyasına müdahale etmeden, kaporta üzerine çeşitli yöntemlerle yapılan kaplama işlemidir. Genellikle otomobilin boyasında oluşabilecek solma, aşınma, çatlama, soyulma veya dökülme gibi tahribatları engellemek amacı ile kullanılan bir uygulamadır.

Seramik kaplamanın ömrü ne kadar?

Uygulamayı yapan yerin kullandığı malzemenin özelliğine göre genelde 3 kat için 2 yıl, 4 kat için de 3 yıl koruma sağlayacağı belirtiliyor. Düzgün bir korumanın yapılabilmesi için ise seramik kaplama sıvısının, işin ehli bir kişi tarafından kaportaya homojen bir şekilde uygulanması şart.

Seramik kaplamanın faydaları nelerdir?

Seramik Kaplamanın Faydaları
  • 1- Hidrofobik (Su itici)
  • 2- Çamur ve Kir Kovucu (Sadece Kayıyor)
  • 3- UV Hasar / Oksidasyon / Pastan Koruma.
  • 4- Geliştirilmiş Dayanıklılık.
  • 1- Seramik Kaplama Çizilmeye Dayanıklıdır.
  • 2- Seramik Kaplama Bakım Gerektirmez.
  • 3- Seramik Kaplama Kalıcıdır.
  • 4- Çok Kolay Uygulanır.
Daha fazla öğe...•BE

Araç kaplama folyosu nedir?

Aracının özellikle; renginden, görüntüsünden, dizaynından, tasarımından memnun olmayan veya kişisel zevki için yenilik isteyen araç sahiplerinin kaporta üzerine boya işlemi yaptırmadan tamamen folyo ile kaporta sacının kaplanma (renk değişim) işlemine Araç Kaplama denir.

Kaput folyo nedir?

Araç kaplama, aracın rengi, görüntüsü, dizaynı, tasarımı konusunda değişiklik olmasını isteyen ve kişisel zevkleri doğrultusunda araçlarını yenilemek isteyen araç sahiplerinin kaporta üzerindeki boyaya dair bir işlem yaptırmadan tamamen folyo ile kaportayı kaplama işlemine araç kaplama denir.

Kaput Koruma filmi işe yarıyor mu?

Boya Koruma filmi Neden yaptırmalıyız: Otomobillerin özellikle ön yüzeylerini; yoldayken sıçrayabilecek herhangi bir cisme karşı koruma sağlar. Çatlamaz, solmaz, soyulmaz ve sararmaz. Darbe emicidir. Ultra-Viyole ışınlarını geçirmeyen özel bir tabakaya sahiptir.

Kaput Koruma filmi ne işe yarar?

Kaput koruma filmi nedir? ... Poliüretan şeffaf filmler böcek lekeleri, kuş pislikleri, mineral birikintileri, asit yağmurları ve doğal korozyonlara karşı oldukça dirençli bir yapı sergiliyor. Kaput koruma filmleri içeriğindeki kimyasallar sayesinde güneşe ve ultraviyole ışınlara karşı da koruma sağlıyor.