SRC 3 sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. SRC 3 sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?
  2. Ulaştırma Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi nasıl alınır?
  3. SRC ödemesi nasıl yapılır?
  4. E-Devlet'ten psikoteknik nasıl bakılır?

SRC 3 sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?

Merakla beklenen sınavın sonuçlarına ulaşmak isteyen adaylar bu sınav sonuçlarına e-Devlet Kapısı üzerinden ulaşabilecekler. e-Devlet'ten sonucu öğrenmek isteyen adayların öncelikle www.turkiye.gov.tr adresine girmeleri gerekmektedir.

Ulaştırma Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Belgesi nasıl alınır?

MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi Nasıl Alınır ? Bireylerin MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi alabilmeleri için belge almak istedikleri mesleğe ait ulusal yeterliliğin olması ve MYK tarafından bu ulusal yeterlilikte sınav ve belgelendirme yapmak üzere yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşunun bulunması gereklidir.

SRC ödemesi nasıl yapılır?

SRC belgesini sınavla almayı hak eden kişiler ise Halk Bankasından harçlarını yatırmaları gerekiyor. Bu işlemi dediğimiz gibi Halk Bankası ATM'lerinden yada veznelerinden yada internet bankacılığından yapa bilirsiniz.

E-Devlet'ten psikoteknik nasıl bakılır?

Sağlık, ehliyet ya da psiko-teknik belgelerinize ulaşabilmeniz için Ptt'den E-Devlet şifrenizi almanız gerekmektedir. Şifrenizi aldıktan sonra E-Devlet kapısına giriş yapmalısınız. E-imza veya mobil imza ile TC kimlik numaranızı girerek psikoteknik belgesine ulaşabilir,görüntüleyebilir veya çıktısını alabilirsiniz.