Ihlas Armutlu Tatil Köyü'nde neler var?

İçindekiler:

  1. Ihlas Armutlu Tatil Köyü'nde neler var?
  2. Armutlu Tatil Köyü hangi sehirde?
  3. Armutlu'da denize girilir mi?
  4. Armutlu tam olarak nerede?
  5. Çınarcık'da denize girmek yasak mı?

Ihlas Armutlu Tatil Köyü'nde neler var?

Armutlu Tatil Köyü sadece denizi, ormanı ve kaplıcasıyla değil aktiviteleriyle de siz misafirlerimizin daha keyifli zaman geçirmesini sağlayacak tüm aktivitelere sahiptir.
  • Aqua Park. Su Dünyası Karma Plaj. ...
  • Masaj. Fin Hamamı Aile Havuzu. ...
  • Eğlence Merkezleri. Bowling. Go-Kart. ...
  • Deniz Hamburger. Kano. Banana. ...
  • Halı Saha. Atv.

Armutlu Tatil Köyü hangi sehirde?

Armutlu, Yalova ilinin bir ilçesi. Armutlu, Marmara Denizi'nin doğusunda Gemlik Körfezinin kuzeyinde yer almaktadır. İlçe kuzeydoğudan Yalova, doğudan Orhangazi, güneydoğudan Gemlik, güneybatı ve kuzeyden deniz ile çevrilidir.

Armutlu'da denize girilir mi?

Yalova il merkezine 54 kilometre uzaklıktaki Armutlu Plajı, Armutlu ilçesinde hizmet vermektedir. İncecik kumlar ile kaplı sahil şeridine ve dalgasız denize sahiptir.

Armutlu tam olarak nerede?

Yalova'ya bağlı olan Armutlu, Marmara Bölgesi'nde bulunmaktadır. İstanbul'a yakın mesafede olan Armutlu, yakın mesafede olma nedeniyle tercih edilmektedir. Ailelerin rahat ettiği Armutlu'nun Mudanya ile deniz yolu bağlantısı vardır.

Çınarcık'da denize girmek yasak mı?

Marmara'da deniz salyası olan yerlerde denize girilmemesi öneriliyor. Deniz salyası İstanbul, Adalar, Tekirdağ, Çınarcık, Bursa, Erdek, körfezler, kıyılar ve denizin derinleri de dahil olmak üzere tüm Marmara'da var. Deniz salyası sonrası bazı plajlarda denize girmek yasaklandı. ...