Ininal IBAN var mı?

İçindekiler:

  1. Ininal IBAN var mı?
  2. Ininal karta nasıl para yollanır?
  3. Ininal karta Euro yüklenir mi?
  4. Ininal kart hangi marketlerde geçerli?
  5. Çipli Ininal nereden alınır?
  6. ininal Kart Gratiste geçer mi?
  7. Ininal karta eft ne zaman gelir?

Ininal IBAN var mı?

Alıcı : İninal Ödeme Ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. IBAN : TR 89 61 Açıklama: Kartının arkasındaki 13 haneli barkod numarası

Ininal karta nasıl para yollanır?

ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin. İşte bu kadar basit!

Ininal karta Euro yüklenir mi?

Artık ininal ile ücretsiz döviz hesabı açıp, kolayca Dolar ve Euro alıp satabilirsin!

Ininal kart hangi marketlerde geçerli?

ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsin.

Çipli Ininal nereden alınır?

ininal Kart Şimdi Çipli ve Temassız Özellikli Yenilenen çipli temassız ininal Kart'ı Haziran ay sonuna kadar Gittigidiyor, Hepsiburada ve N11'den kargo ücreti ödemeden alabilirsin. Ayrıca, 1 Mart itibariyle çipli ve temassız ininal Kart'ı D&R ve Teknosa'dan da alabilirsin.

ininal Kart Gratiste geçer mi?

Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? 1- Alışverişinizi kişiselleştirdiğiniz ininal kartınız ile yapmanız gerekmektedir. 2- 20– tarihleri arasında kişiselleştirilmiş ininal kartınızla Gratis, Watsons, Cosmetica.com, Rossmann mağazalarından veya online mağazalarından yapmanız gerekmektedir.

Ininal karta eft ne zaman gelir?

Para aktarımı talimatı gerçekleştikten sonra, maksimum 15-20 dakika içerisinde para transferi karşı bankanın hesabına geçiyor. ininal kullanıcıları mesai saatleri içinde tüm bankalara gönderim yapabilirken, mesai saatleri dışında Akbank, Albaraka, Denizbank, Enpara, Fibabanka, Garanti Bankası, Halkbankası, QNB ...