Ahmet Turan Alkan ne demiş?

İçindekiler:

  1. Ahmet Turan Alkan ne demiş?
  2. Zaman Gazetesi hala yayınlanıyor mu?
  3. Zaman gazetesini kimler kurdu?
  4. Feza Gazetecilik kime ait?
  5. Dünyanın ilk gazetesi hangi ülkede yayınlanmıştır?
  6. Zaman Gazetesi Fetöcü mü?

Ahmet Turan Alkan ne demiş?

Kapatılan Zaman gazetesinin yazarlarından Ahmet Turan Alkan, "FETÖ'nün bir terör örgütü olduğunu anladığında geç olduğunu" söyledi, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'helallik' diledi.

Zaman Gazetesi hala yayınlanıyor mu?

2001- Ekim 2015 arasında Ekrem Dumanlı Genel Yayın Yönetmenliği yapmıştır. Daha sonra, Cihan Haber Ajansı eski Genel Müdürü Abdülhamit Bilici Genel Yayın Yönetmeni olmuştur. tarihinde İstanbul 6. ... 27 Temmuz 2016 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan 668 Sayılı KHK ile gazete kapatılmıştır.

Zaman gazetesini kimler kurdu?

tarihinde İhsan Arslan ve Alaattin Kaya tarafından Ankara'da Ulus Rüzgarlı Han'da İslami cephenin sesi olarak yayın hayatına başladı. 1987 yılında Fehmi Koru, Nabi Avcı, Hasan Öztürk gibi birçok çalışanının tasfiyesi ile gazete Fethullah Gülen Cemaati'nin kontrolüne geçti ve 1987 yılında İstanbul Yenibosna ...

Feza Gazetecilik kime ait?

Feza Gazetecilik, çeşitli ülkede gazete, dergi ve basım evleri bulunan Türkiye merkezli anonim şirket. Yönetim kurulu başkanlığını Ali Akbulut yapmaktadır. Feza Gazetecilik'in bünyesinde aşağıdaki ulusal ve uluslararası yayın yapan haber gazeteleri, dergi, radyo, televizyon, yayınevi ve haber ajansı bulunmaktadır.

Dünyanın ilk gazetesi hangi ülkede yayınlanmıştır?

Gazetenin tarihi İlk haber toplama ve dağıtma gazetesi, MÖ 59 yılında 2.000 kopya olarak Roma Senatosu'nca çıkarılıp imparatorluğun değişik köşelerine dağıtılan Acta Diurna'dır.

Zaman Gazetesi Fetöcü mü?

Azerbaycan'da günlük olarak yayımlanan ve Azerbaycan'da baskıya giren ilk Türk 1994 yılında haftalık olarak satılan gazete, 2004 yılından itibaren günlük olarak satılmaya başlanmıştır. FETÖ/PDY terör örgütüne kaynak sağladığı ve propagandasını yaptığı gerekçesi ile kapatılmıştır.