Okey geciktirici prezervatif kaç dakika geciktiriyor?

İçindekiler:

  1. Okey geciktirici prezervatif kaç dakika geciktiriyor?
  2. Ok Geciktirici ne ise yarar?
  3. Prezervatif Okey Rötar nedir?
  4. OK Rötar ne kadar geciktirir?
  5. Geciktiricili prezervatif ne kadar sürüyor?

Okey geciktirici prezervatif kaç dakika geciktiriyor?

Zamanın iplerini elinize nasıl alacağınız noktasında ise OKEY imdadınıza koşar. Yapılan bağımsız araştırmalara göre geciktirici içeren prezervatifler sıradan prezervatiflere göre erkeklerde boşalmanın 4 dakika kadar gecikmesini sağlıyor.

Ok Geciktirici ne ise yarar?

- Kabartmalı yüzeyi ve geciktirici özelliği sayesinde erkeği yavaşlatarak kadını hızlandırmayı sağlar. - Rezervuar uçlu ve geciktirici etkili ürün, Benzocaine içerir. Bu da penis ucu hassasiyetinin azalmasını sağlayarak boşalmayı geciktirir.

Prezervatif Okey Rötar nedir?

Karşılıklı zevkin artmasını sağlayan geciktirici etkili OKEY Rötar, sevişme süresinin uzamasına yardımcı olur. Güvenli kullanım sunan OKEY prezervatifleri yırtılma ya da delinme gibi sorunları minimuma indirir. Kaliteli yapısı ile öne çıkan Rötar prezervatif son derece güvenli bir seks sunar.

OK Rötar ne kadar geciktirir?

İçerdiği özel geciktirici jel sayesinde ilişki süresini 4 dakika* arttırarak çiftlerin aldığı zevki uzatır. *Yapılan bağımsız çalışmalara göre, OKEY RÖTAR PLUS gibi geciktirici içeren prezervatifler sıradan prezervatiflere göre erkeklerde ejakülasyon gerçekleşmesini 4 dakika geciktirmektedir.

Geciktiricili prezervatif ne kadar sürüyor?

Yapılan bağımsız araştırmalara göre geciktiricili prezervatif kullanan erkekler, normal boşalma süresinden 4 dakika daha fazla zamana sahip olduklarını belirtmiştir. Bununla birlikte geciktiricili prezervatiflerin kullanımı tamamlandığında, uyuşma hissi 15 dakika sonrasında azalarak yok olur.