Avustralya'ya gitmek icin ne gerekli?

İçindekiler:

  1. Avustralya'ya gitmek icin ne gerekli?
  2. Avustralya süresiz oturum izni nasıl alınır?
  3. Avustralya'daki yangın ne oldu?
  4. Avustralya kaç günlük vize veriyor?
  5. Avustralya vizesi kaç günde çıkar?
  6. Avustralya'da asgari ücret kaç para?
  7. Avustralya ne kadar yandı?
  8. Avustralya yangını kaç günde söndü?
  9. Avusturya vize veriyor mu?
  10. Avustralya pasaportu ile hangi ülkelere vizesiz gidilir?

Avustralya'ya gitmek icin ne gerekli?

Avustralya vizesi için hazırlanması gereken evraklar şu şekildedir:
  • Pasaport(Seyahat dönüşünden itibaren 6 ay daha geçerli ve en az 2 sayfası boş)
  • 2 adet 3,4*4,5 cm ölçülerinde biometrik fotoğraf (en geç 1 ay içerisinde çekilmiş olacak)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi.
  • Başvuru formu.
  • Vize başvuru dilekçesi.
Daha fazla öğe...

Avustralya süresiz oturum izni nasıl alınır?

Bu sınava 60 yaşın üzerindeki kişilerin girmesi şart değildir. Süresiz oturum izni sahibi olarak Avustralya vatandaşlığı başvurusu yapabilmeniz için Avustralya'da en az 4 yıl süre ile ikamet etmiş olmanız şarttır. 16 yaşın altındaki çocukların başvuruları ebeveynlerinin başvurularına eklenebilir.

Avustralya'daki yangın ne oldu?

Yangında 28 insan ölürken bir milyardan fazla canlı yok oldu. 3 binden fazla ev de hasar gördü. Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaleti aylardır devam eden yangınla boğuşuyordu. Eyaletin itfaiye birimi yangınların tam 240 gün sonra sona erdiğini duyurdu.

Avustralya kaç günlük vize veriyor?

Avustralya turistik, akraba ziyareti ve ticari vize başvuruları ortalama 1 ile 10 gün arasında sonuçlanmaktadır. Avustralya öğrenci vize başvuruları ise max 4 hafta sonuçlanmaktadır.

Avustralya vizesi kaç günde çıkar?

Avustralya Vize Başvurusu Kaç Günde Sonuçlanır? Avustralya vize başvuru sonuçlanma süresi 15-20 iş günü olarak belirtilmektedir. Sonuçlanma süreleri, tamamen Avustralya Konsolosluğu'nun insiyatifinde olan bir durumdur.

Avustralya'da asgari ücret kaç para?

2021 Avustralya asgari ücreti, vasıfsız işçiler için 2870 Avustralya $; vasıflı işçiler için ise 3000 Avustralya $'dır. Elbette sektöre bağlı olarak işverenler tarafından belirlenen asgari ücretler bu fiyatların üstünde bir rakamdır. Avustralya'da çalışan bir kişinin aylık kazancı Türk Lirası ile 23 bin civarındadır.

Avustralya ne kadar yandı?

Geçtiğimiz iki yıl boyunca büyük yangınlarla mücadele eden Avustralya'da bu yaz yangın sayılarında büyük bir azalma görüldüğü açıklandı. Geçen yıla göre yangın ihbar sayılarının yarı yarıya azaldığı bildirilirken yanan alan sayısının 5,5 milyon hektardan 31 bin hektara düştüğü belirtildi.

Avustralya yangını kaç günde söndü?

2019-2020 Avustralya'da orman yangınları, Haziran 2019'da başlayarak 240 gün süren ve Avustralya'nın birçok bölgesini etkisi altına alan, ülke tarihindeki en büyük orman yangını.

Avusturya vize veriyor mu?

Avusturya ile Türkiye arasında vize uygulaması bulunurken Türkiye vatandaşları bu ülkeye seyahatlerinden önce Avusturya Konsolosluğundan Avusturya vizesi almaları gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti resmi pasaport sahibi kişiler ise 180 gün içerisinde 90 günü geçmeme ön koşulu ile Avusturya vize işlemlerinde muaftır.

Avustralya pasaportu ile hangi ülkelere vizesiz gidilir?

Avustralya vatandaşları Avrupa Birliği üyesi ülkelerine (28 ülke), ABD, Kanada ve Yeni Zelanda'ya da vizesiz seyahat edebilme hakkına sahiptirler.