PTT elektrik faturası ödeme alıyor mu?

İçindekiler:

  1. PTT elektrik faturası ödeme alıyor mu?
  2. PTT ile ödeme nasıl yapılır?
  3. Elektrik desteği yardımı nakit alınır mi?
  4. PTT'den isme para gönderme nasıl yapılır?
  5. Günü geçmiş elektrik faturası nereye ödenir?
  6. Elektrik desteği yardımı nereden alınıyor?
  7. Elektrik tüketim desteği nereden alınır?
  8. Elektrik faturası hangi numarayla ödenir?

PTT elektrik faturası ödeme alıyor mu?

Elektirk Tahsilatları Anlaşmalı elektrik dağıtım şirketleri adına elektrik faturası ödemelerinizi PTT işyerlerinden yapabilirsiniz. Ayrıca Pttmatikler ile posta çeki hesap sahibi müşterilerimizce İnteraktif Posta Çeki Hesabı (İPÇ) sisteminden PTT işyerlerine uğramadan da ödeme yapabilirsiniz.

PTT ile ödeme nasıl yapılır?

- PTT şubesindeki havale bölümüne gidin. - Havale/Posta çeki formunu doldurduktan sonra ücreti ve formu vezne görevlisine verin. - Görevlinin verdiği ödeme makbuzunu almayı unutmayınız, makbuzdaki bilgileri şubeden çıkmadan kontrol edin...

Elektrik desteği yardımı nakit alınır mi?

ELEKTRİK DESTEĞİ YARDIMI NAKİT ALINIR MI? PTT iş yerlerine başvuru yapılarak elektrik desteği yardımı alınabiliyor. Bu destekten yararlanmaya hak kazanan vatandaşlar, PTT'den sunulan yardımı nakit olarak çekebiliyor.

PTT'den isme para gönderme nasıl yapılır?

Size en yakın PTT işyerine, geçerli kimlik belgeniz ile giderek para gönderme formunu doldurunuz. Gönderim tutarını ve ücretini gişe görevlisine veriniz. UPT işleminize ait referans numarasını alıcınıza iletiniz.

Günü geçmiş elektrik faturası nereye ödenir?

Gecikmiş faturalar, tahsilât anlaşması olan tüm bankalar tarafından tahsil edilebiliyor.

Elektrik desteği yardımı nereden alınıyor?

Elektirik desteği yardımına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların kimlik belgelerini ve elektrik faturalarını götürerek PTT şubelerine başvurmaları yeterlidir.

Elektrik tüketim desteği nereden alınır?

Devlet tarafından sağlanılan elektrik faturası para desteği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vafıkları tarafından verilmektedir. Başvuru ise PTT şubelerinden yapılmaktadır. En yakın PTT şubesine giderek elektrik desteği alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz.

Elektrik faturası hangi numarayla ödenir?

Dağıtım şirketlerinin tüm Türkiye'den aranabilen çağrı merkezi 186 numaralı hattı tuşlayarak adınıza kayıtlı tesisatla ilgili numarayı yetkililere sorabilirsiniz. Aynı şekilde abone numaranız için de elektrik tedarikçinize danışabilirsiniz.