Isparta yurt fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Isparta yurt fiyatları ne kadar?
  2. KYK yurdunda ütü var mı?
  3. Süleyman Demirel Üniversitesi yurdu var mı?
  4. Süleyman Demirel Üniversitesi yurt var mı?
  5. Yurtlarda Yemek ucreti var mi?

Isparta yurt fiyatları ne kadar?

Isparta ''yurt fiyatları oda sayısına göre 550 TL ile 1500 TL arasında değişmektedir. 6 Kişilik ya da 5 kişilik odalarda fiyatlar 550 TL civarında olurken tek kişilik özel wc banyoya sahip içinde mutfak ve birçok donanıma sahip oda fiyatları 1500 TL 'den başlamaktadır.

KYK yurdunda ütü var mı?

Her odada banyo, buzdolabı, çalışma masası ve kıyafet dolabı yer alıyor. Yurtlarda ortak kullanımda çamaşır makineleri ve ütü odaları da bulunuyor. Ayrıca öğrencilere ücretsiz kablosuz internet, 24 saat sıcak su gibi olanaklar da sağlanıyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi yurdu var mı?

Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimizin büyük bir kısmı kampüs içerisinde bulunan YURT-KUR'a bağlı öğrenci yurtlarında, bir kısmı da şehir merkezine çeşitli uzaklıklarda ki özel yurtlarda barınma ihtiyaçlarını gidermektedirler.

Süleyman Demirel Üniversitesi yurt var mı?

1992 yılında kurulmuş olan Süleyman Demirel Üniversitesinin 24 yııa yakın bir geçmişi vardır. ... 11.7.1992 tarihinde 3837 sayılı Kanun ile Süleyman Demirel Üniversitesi'ne Mühendislik-Mimarlık Fakültesi adı altında bağlanmıştır. Yurt ve Barınma. Isparta'da Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlar bulunmaktadır.

Yurtlarda Yemek ucreti var mi?

Öğrencilerimize yemekler çoktan seçmeli olarak verilmektedir. Yurtlarımızda barınan öğrencilere yapılan günlük beslenme yardımı; 2020-2021 öğretim dönemi için tarihinden itibaren sabah kahvaltısı yardımı 5,00 TL, akşam yemeği yardımı ise 11,00 TL olmak üzere toplam 16,00 TL olarak uygulanmaktadır.