Doktor Selçuk Kanat hangi hastanede çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Doktor Selçuk Kanat hangi hastanede çalışıyor?
  2. Yüksek ihtisas Hastanesi kimin?
  3. Kardiyoloji ne doktorudur?
  4. Dr Ahmet Tütüncü Kimdir?
  5. Tıpta ablasyon ne demek?
  6. Kırıkkale Yüksek ihtisas hastanesini kim yaptı?
  7. Kateter ablasyon nedir tıp?
  8. Kateter ablasyon nasıl yapılır?
  9. Yüksek ihtisas Hastanesi ne demek?
  10. Kırıkkale Yüksek ihtisas Hastanesi ne zaman yapıldı?
  11. Kırıkkale Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Doktor Selçuk Kanat hangi hastanede çalışıyor?

Bunu yapan doktor, Bursa yüksek ihtisas hastanesinde kardiyoloji doktoru Dr. Selçuk Kanat'tır.

Yüksek ihtisas Hastanesi kimin?

Yüksek İhtisas Üniversitesi (YİÜ), Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Vakfı ile Türkiye Devlet Hastaneleri Vakfı tarafından 2011 yılında Ankara'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir.

Kardiyoloji ne doktorudur?

Kalp ve dolaşım sistemi ile ilgili hastalıkları inceleyen bilim dalına kardiyoloji adı verilir. Daha önce iç hastalıkları (dâhiliye) bölümünün bir alt dalı olan kardiyoloji günümüzde ayrı bir anabilim dalıdır. Tıp eğitimi alan bir doktor uzmanlığını kardiyoloji dalında yaparak kardiyolog unvanını alır.

Dr Ahmet Tütüncü Kimdir?

Ahmet Tütüncü,Araştırma - İnceleme, İslam, İslam Eğitimikategorilerindeeserler yazmışbir yazardır. İslam Davetinde Hayatımdan Dersler kitabının yazarıdır.Ahmet Tütüncü kitapları;Risale Yayınlarıaracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Tıpta ablasyon ne demek?

Ablasyon, kalpteki ritim bozukluklarının tedavi edilmesini hedefleyen bir tedavidir. Ablasyon işleminde amaç; ritim bozukluğuna neden olan kalpteki sorunlu bölgenin tamamen ortadan kaldırılmasıdır. Sorunlu bölgeyi yok etmek için işlem sırasında ısı üreten ya da soğutucu enerjiler kullanılır.

Kırıkkale Yüksek ihtisas hastanesini kim yaptı?

43 ilin kesişim noktası olan Ankara-Samsun-Kayseri yol kavşağı üzerinde yer alan hastanemiz, Sağlık Bakanlığı'nın 2000 yılı yatırım programı dahilinde Ahsel İnşaat tarafından bir yıl gibi kısa sürede inşaatı tamamlanarak, 2002 yılında 250 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye başlamış, 2006 yılında yatak kapasitemiz 400, ...

Kateter ablasyon nedir tıp?

Taşikardiye sebebiyet veren anormal kalp dokusu tahribe uğratılarak ortadan kaldırılır ve böylece rahatsızlık tedavi edilebilmektedir. Bu tedavi kateter kardiyak ablasyon, radyofrekans ablasyon (RF ablasyon), kardiyak ablasyon ya da sadece ablasyon olarak isimlendirilir.

Kateter ablasyon nasıl yapılır?

Kateter ablasyonda kasık veya kol toplardamarı yoluyla kalp içine kateter ilerletilir. Kateterin kalbin neresinde olduğu X ışınları yardımıyla (floroskopi) izlenebilir. Kateterlerin ucu kayıt cihazına bağlanarak kalp içi EKG kayıtları alınır ve araştırma ile takikardi yapan odak bulunur.

Yüksek ihtisas Hastanesi ne demek?

Hastanemiz 1964 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Sağlık Bakanlığı hastaneleri içerisinde kamu tüzel kişiliği olan ilk ve tek özerk statülü hastanedir. 500 yataklı hastanemizde 149 uzman hekim, 130 asistan, 449 hemşire olmak üzere 1600 kişi görev yapmaktadır.

Kırıkkale Yüksek ihtisas Hastanesi ne zaman yapıldı?

KIRIKKALE YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ EK BİNASI 300 Yatak Kapasiteli ek binamızın 2010 Yılında İnşaat Çalışmaları Başlamış Olup 2013 Yılında Bitirilerek Hizmete Girmiştir.

Kırıkkale Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Kırıkkale Devlet Hastanesi 220 yatak kapasiteli olup 07.10.1981 tarihinde SSK Hastanesi olarak hizmete açılmıştır. Hastanemiz 19.02.2005 tarihinde 5283 sayılı yasa ile Sağlık Bakanlığı'na devredilmiştir. Halen Kırıkkale Devlet Hastanesi adı altında hizmet vermeye devam etmektedir.