Salçalı omlet nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Salçalı omlet nasıl yapılır?
  2. Salçalı yumurta nasıl pişirilir?
  3. Soğanlı salçalı yumurta kaç kalori?
  4. Salçalı yağda yumurta nasıl yapılır?
  5. 2 adet salçalı yumurta kaç kalori?
  6. 1 adet salçalı yumurta kaç kalori?
  7. Salçalı yumurta Nasıl Yapılır kolay?
  8. Sucuklu yumurta nasıl yapılır?
  9. 2 yumurtalı salçalı omlet kaç kalori?
  10. Salçalı soğanlı yumurta kaç kalori?

Salçalı omlet nasıl yapılır?

3 gün önce keşfettiğim nefis bir tat! Kesinlikle deneyin pişman olmazsınız.Salçayı bir kaşık suda eritiyoruz, yumurtayla birlikte çırpıyoruz, biraz yağ damlatılmış tavada pişiriyoruz. Kekik ve pulbiberle mükemmel oluyor. Eritme peynirle de servis edilebilir.

Salçalı yumurta nasıl pişirilir?

Tereyağını eritip salçayı ekleyin. 2 kaşık su ekleyip baharatları da katıp bir müddet pişirin. Üzerine yumurtaları kırın ve piştikten sonra ateşten alın. Dilerseniz üzerine taze maydanoz kıyıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!

Soğanlı salçalı yumurta kaç kalori?

Salçalı Yumurta Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 134 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Porsiyon (Orta) yani 100 gramlık miktarında Salçalı Yumurta 134 kalori bulunmaktadır. Salçalı yumurta, protein oranı yüksek bir yemektir. Salçalı olmasından dolayı tuz içerdiğinde ekstra tuz eklenmemesine dikkat edilmelidir.

Salçalı yağda yumurta nasıl yapılır?

Sahanda yumurtayı bir parça değişik haliyle yemeye ne dersiniz :-) Sahanı ocağa alıp yağı koyalım istediğiniz kadar salça koyup, kızartalım fazla kızartmayın ki yumurta kızarana kadar salçamız yanmasın. Daha sonrada iki yumurtamızı da sahanda kıralım ve işte salçalı yumurtanın hazır. BASİT AMA FARKLI AFİYET OLSUN.

2 adet salçalı yumurta kaç kalori?

Salçalı Yumurtanın 100 gramında 133 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 120 gram Salçalı Yumurtada 160 kalori bulunmaktadır. Salçalı yumurta, protein oranı yüksek bir yemektir. Salçalı olmasından dolayı tuz içerdiğinde ekstra tuz eklenmemesine dikkat edilmelidir.

1 adet salçalı yumurta kaç kalori?

1 Porsiyon (Orta) Salçalı Yumurta 133,69 kaloridir. Salçalı Yumurta içeriğinde 1,27 Karbonhidrat(g), 8,82 Protein(g), 10,49 yağ(g), 0,17 lif(g), 110,36 Sodyum(mg), 153,17 potasyum(mg), 41,06 Kalsiyum(mg), 206,71 A Vitamini(ui), 1,83 C Vitamini(mg), 1,49 ve Demir barındırır. Salçalı Yumurta kalorisi ve besin değerleri…

Salçalı yumurta Nasıl Yapılır kolay?

Salçalı Yumurta Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Tereyağını kısık ateşte eritelim.
  2. Salçayı ekleyip 2 yemek kaşığı su ekleyip ezelim.
  3. Tuz ve karabiberini koyalım.
  4. 3 yumurtayı üzerine kırıp pişirelim. Afiyet olsun.

Sucuklu yumurta nasıl yapılır?

Sucuklu yumurta ramazan sofralarımızın vazgeçilmez tadımlık lezzetlerden biridir. İnce dilimlenmiş 10-15 dilim sucuğu 1 tatlı kaşığı sıvıyağ ilave edilmiş bir tavada kızartın. 2 yumurtayı kırıp çırpmadan ilave edin. Kapağını kapatmadan 1-2 dakika pişirin.

2 yumurtalı salçalı omlet kaç kalori?

110 gramlık büyük boy porsiyon sade omlet: 202 kalori. 2 yumurtalı omlet kaç kalori: 210 kalori.

Salçalı soğanlı yumurta kaç kalori?

Kalori Bilgisi Salçalı Yumurta Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 134 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Porsiyon (Orta) yani 100 gramlık miktarında Salçalı Yumurta 134 kalori bulunmaktadır.