Mesam Bursa hafta sonu açık mı?

İçindekiler:

  1. Mesam Bursa hafta sonu açık mı?
  2. Diş Polikliniği hafta sonu açık mı?
  3. Mesam Diş Polikliniği kimin?
  4. Diş hekimi haftada kaç gün çalışır?
  5. Mesam kimin?

Mesam Bursa hafta sonu açık mı?

Artık mesai saatleri içerisinde izin almanıza gerek kalmadan tüm Diş Sorunlarınıza Haftanın 7 günü günün 24 saati dilediğiniz zaman çözüm bulabileceksiniz. Dişlerimiz çoğunlukla gece ağrır. ... Artık MESAM var ve kliniklerimiz 24 Saat açık sizleri bekliyor.

Diş Polikliniği hafta sonu açık mı?

Diş Hastaneleri Cumartesi Açık Mı? Diş hastaneleri, diş klinikleri Cumartesi günleri de hasta bakmaktadırlar. ... Hasta bu izin ile kliniğe gelip tedavi olabilir. Yani Cumartesi günleri diş hastaneleri ve diş klinikleri açıktır.

Mesam Diş Polikliniği kimin?

Mesam, Dt. Hüseyin Serkan Ölmeztürk öncülüğünde, alanında uzman, tecrübeli, dinamik, çalışkan ve yenilikçi 200 hekimle, bugüne kadar “güvenilirlik” ilkesinden taviz vermeden, yaklaşık 400 bin yüzü güldürdü.

Diş hekimi haftada kaç gün çalışır?

İş Kanunu'nun 63. maddesi uyarınca iş akdine dayalı olarak görev yapan hekimler için haftalık çalışma süresi 45 saattir.

Mesam kimin?

Türkiye Musıki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM), İstanbul'da yerleşik bir meslek kuruluşudur. Mesam, 11 ağustos 1986'da; Türkiye'de varolan ilk dört meslek birliğinden biri ve müzik eserleri alanında ilk meslek birliği olarak başkanı olan sanatçı Yıldırım Gürses ve ekibi tarafından kurulmuştur.