Bulgaristan transit vize ne kadar sürede çıkar?

İçindekiler:

  1. Bulgaristan transit vize ne kadar sürede çıkar?
  2. Bulgaristan transit vize nereden alınır?
  3. Bulgaristan pasaportu ne kadar sürede çıkar?
  4. Bulgaristan vizesi hangi ülkelerde geçerli?
  5. Konsolosluktan vize kaç günde gelir?
  6. Bulgaristan multi vize kaç günde çıkar?
  7. Bulgar pasaportu ücreti ne kadar?

Bulgaristan transit vize ne kadar sürede çıkar?

Bulgaristan transit vizesi kaç günde çıkar sorusuna yanıtımız ortalama "5-7 iş günü içerisinde" olacaktır. Ancak Konsolosluk bazen ek evrak talep edebileceğinden dolayı ya da resmi tatiller nedeniyle işlemleriniz uzayabilir.

Bulgaristan transit vize nereden alınır?

Bulgaristan kısa süreli vize türlerinden olan transit vizesi başvuruları, Bulgaristan Konsolosluklarına outsource edilmiş vize başvuru merkezi ile akredite olmuş seyahat acenteleri aracılığıyla yapılabilmektedir.

Bulgaristan pasaportu ne kadar sürede çıkar?

Bulgaristan'ın resmi temsilciliklerine eksiksiz ve prosedüre uygun şekilde yapılan pasaport ve kimlik kartı çıkartma ve uzatma başvuruları 90 gün içinde sonuçlanır. Bu süre, konsoloslukların veya ilgili kurumların yoğunluğuna, eksik veya hatalı evraklarla ilgili düzeltmelerin yapılma durumuna göre uzayabilmektedir.

Bulgaristan vizesi hangi ülkelerde geçerli?

Çok girişli Bulgaristan vizesi Türk vatandaşlarından vize isteyen Hırvatistan ve Romanya için de geçerli olacaktır. Uçakla Sırbistan, Makedonya, Bosna Hersek gibi ülkelere seyahat edecekseniz Bulgaristan vizesi almanıza gerek yoktur. Sırbistan, Makedonya ve Bosna Hersek'e vizesiz seyahat edebilirsiniz.

Konsolosluktan vize kaç günde gelir?

Genel Bilgi. Vize başvurusu normal koşullarda başvuru işleminin tamamlanmasından sonraki 5 gün içinde sonuçlanır. (iDATA Kadıköy, Bursa ve Trabzon şubelerinden yapılan başvurular için 2 iş günü eklemek gerekmektedir.) Türkiye dışındaki bazı ülke vatandaşları için vize işleminin sonuçlanma süresi yaklaşık 15 gündür.

Bulgaristan multi vize kaç günde çıkar?

Bulgaristan turistik vizesi en hızlı çıkan C tipi vize türüdür. Bulgaristan turist vizesi vizem.net danışmanlığında yapılan başvurularda ortalama 7 iş günü içerisinde çıkar.

Bulgar pasaportu ücreti ne kadar?

BULGARİSTAN KONSOLOSLUĞU PASAPORT VE LİÇNA KARTA HARÇ ÜCRETLERİ
УслугаОбикновена (евро)Бърза (евро)
Паспорт на лица от 58 до 70 г.31,00 €41,00 €
Паспорт на лица над 70 г.26,00 €31,00 €
Паспорт на лица с увреждания от 18 до 58 г.22,00 €24,00 €
Паспорт на лица с увреждания от 58 до 70 г.22,00 €24,00 €
7 satır daha