Filmbox Live ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Filmbox Live ücreti ne kadar?
  2. Filmbox nasıl izlenir?
  3. Turksat Filmbox nedir?
  4. Filmboxlive hangi platformda?
  5. Turksat film box nedir?
  6. Kablo TV internet nedir?
  7. Kablobulut 25 GB nedir?

Filmbox Live ücreti ne kadar?

Filmbox+ Uygulaması kapsamında kullanım bedeli aylık olarak Abonenin Türksat faturasına yansıtılacaktır. İlk ay hizmet ücretsiz olarak (kampanyalı aboneliklerde kampanya fiyatları geçerlidir) sunulacaktır. Hizmetin iptal ettirilmemesi durumunda aylık 7,99 TL/Ay karşılığında her ay otomatik olarak yenilenecektir.

Filmbox nasıl izlenir?

FilmBox ArtHouse, bağımsız ve sanat filmleri yayınlayan bir film kanalıdır. Kanalda Türkçe altyazı bulunmaktadır ve D-Smart 17. kanaldan, Vodafone TV 66. kanaldan, KabloTV 344. kanaldan, Turkcell TV+ 33. kanaldan izlenebilmektedir.

Turksat Filmbox nedir?

Filmbox Live, tek bir üyelikle yüzlerce film, tematik kanalları ve videoları online olarak izleyebileceğiniz bir eğlence servisidir.

Filmboxlive hangi platformda?

Filmbox Live da tıpkı Netflix, BluTV gibi ücretli olarak faaliyet gösteriyor. Üstelik aylık 9,90 TL ödeyerek üye olduğunuz platformda sadece film de değil, birçok farklı kanalı izlemeniz mümkün oluyor.

Turksat film box nedir?

Filmbox Live, tek bir üyelikle yüzlerce film, tematik kanalları ve videoları online olarak izleyebileceğiniz bir eğlence servisidir.

Kablo TV internet nedir?

KabloTV, Analog Kablo TV şebekesi üzerinden verilen dijital tv platformudur. ... Fiber altyapı sayesinde tek kablo üzerinden sınırsız internet, hd tv hizmeti ve telefon aboneliğinizi ekonomik fiyatlara kullanabilirsiniz.

Kablobulut 25 GB nedir?

Kablo Bulut Nedir ? Dosyalarınızı saklayıp, başkalarıyla paylaşabileceğiniz ve dış ortamdan erişilebilen bağlantılarla şifreli veya şifresiz olarak açık paylaşımlar oluşturabileceğiniz yeni Kablonet Bulut hizmetidir. ... Kablobulut uygulamasına iOS, Android, Windows, Mac, işletim sistemlerinden erişilebilirsiniz.