Fethiye bungee jumping nerede?

İçindekiler:

  1. Fethiye bungee jumping nerede?
  2. Bungee jumping kaç kilo?
  3. Bambi jumping istanbulda nerede?
  4. Bungee jumping izmirde nerede yapılır?
  5. Bungee jumping hangi ülke?
  6. Alanya bungee jumping kaç metre?
  7. Bungee jumping Türkiyede var mı?

Fethiye bungee jumping nerede?

- Muğla'nın Fethiye ilçesinde tatillerini geçiren yerli ve yabancı turistler, yeni heyecanı "bungee jumping" oldu. Ölüdeniz Mahallesi Ocakköy mevkiinde yapılan aktivitede yerden 51 metre yüksekliğe kurulan bungee jumping platformu, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Bungee jumping kaç kilo?

Genel olarak istisnalar göz ardı edildiğinde, yaş sınırı ve sağlık sorunu olmaksızın; 30 kg-110 kg arasında atlayıcı ağırlığı olan herkes atlayış yapabilir 110 kg üst sınır olup bu ağırlığa kadar 2 kişi birlikte (Tandem) atlayış yapabilir.

Bambi jumping istanbulda nerede?

İstanbul içinde Kazlıçeşme'nin yanı sıra Kilyos'ta da atlayışlar gerçekleştirilir. Her yaz Kilyos Solar Beach'te kurulan platform bungee jumping tutkunlarının uğrak yeridir.

Bungee jumping izmirde nerede yapılır?

Aya Yorgi Koyu, İzmir Çeşme Aya Yorgi Koyu bungee jumping yapmak isteyenler tarafından sıklıkla ziyaret edilen yerlerin başında gelir. Deniz ve sahile sıfır konumda bulunan koyda hem tatil yapabilir hem de 60 metre yükseklikten bungee jumping deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bungee jumping hangi ülke?

Yeni Zelanda muhteşem doğal güzelliklere sahip ada ülkelerden biri. Kawarau Nehri ise ülkeye yolu düşenlerin mutlaka gitmesi gereken bir yer. Köprüye ulaşmak için geçilen zorlu yolların ardından daha da büyük bir heyecan yaşayarak nehre doğru bir atlayış gerçekleştirebiliyorsunuz.

Alanya bungee jumping kaç metre?

Aquapark'ta heyecan verici kaydırakların haricinde, başka bir adrenalin kabartıcı faaliyet olarak Bungee Jumping yapabilirsiniz. 70 metre yükseklikten bir kuş misali salınım ile boşlukta kalmanın heyecanını iliklerinize kadar hissediyorsunuz.

Bungee jumping Türkiyede var mı?

Çeşme yerli ve yabancı turistlerin Türkiye ve İzmir'deki ilk uğrak noktalarından biridir. Doğal güzelliği sayesinde ünü tüm dünyaya yayılan Aya Yorgi Koyu, bungee jumping yapmak için Ege'deki en ideal rotalar arasında en önde gelen rotalardan birisidir.