Meydan Boyner neden kapandı?

İçindekiler:

  1. Meydan Boyner neden kapandı?
  2. Boyner kapandı mı?
  3. Boyner en büyük mağazası nerede?
  4. Boyner ne zaman kapanıyor?
  5. Boyner ne zaman açılıyor?
  6. YKM Mağazaları nelerdir?

Meydan Boyner neden kapandı?

Trabzon meydanda hizmet veren yaklaşık 90 personeli olan Meydan Boyner Mağazası 17 Ağustos 2020 tarihinde kapatılacağı belirtildi. Meydan bölgesinde hizmet veren ve yaklaşık 300.000 TL kirası olan Boyner mağazasının ekonomik yükü artık kaldıramadığı ve onun için de kapatma kararı aldığı öğrenildi.

Boyner kapandı mı?

Şirket istihdam ve çalışan hakları konusunda hassasiyetini koruyarak, Türkiye'deki tüm Boyner ve YKM mağazalarını tarihinden itibaren geçici olarak kapattı.

Boyner en büyük mağazası nerede?

İstanbulluların merakla beklediği Marmara Forum Alışveriş Merkezi, Türkiye'deki en büyük Boyner Mağazası'na da ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 6000 m² satış alanı ile 2 kata yayılmış olan en büyük Boyner Mağazası, kadın, erkek, çocuk, genç giyim ve aktif spor, ayakkabı, kozmetik ve ev kategorilerinde hizmet veriyor.

Boyner ne zaman kapanıyor?

Boyner saat (10.00) açılıyor. Boyner kapanış saati nedir? Boyner saat (22.00) kapanıyor.

Boyner ne zaman açılıyor?

Boyner, her gün sabah saat onda (10.00) çalışmaya başlar. Gece saat ona (22.00) kadar çalışmaya devam etmektedir.

YKM Mağazaları nelerdir?

YKM, 1950 yılında faaliyete başlamış, köklü bir Türk mağazacılık markasıdır. YKM bu mağazalarda; giyim, ayakkabı, çanta, iç giyim, küçük ev aletleri, dekorasyon ürünleri, kozmetik, kişisel bakım ürünleri gibi hemen her ihtiyacı karşılayabilecek kapsamlı bir hizmet sunmuştur.