Ankara Üniversitesi Milli Piyango Öğrenci Evi Nerede?

İçindekiler:

  1. Ankara Üniversitesi Milli Piyango Öğrenci Evi Nerede?
  2. Öğrenci evleri ücretli mi?
  3. Ankara Üniversitesi Yemekhane nerede?
  4. Özel Öğrenci Yurtları Fiyatları ne kadar?
  5. Ankara Üniversitesi Kampüs Kart nedir?
  6. Kampüs karta nasıl para yüklenir?

Ankara Üniversitesi Milli Piyango Öğrenci Evi Nerede?

Milli Piyango Öğrenci Evi Ek Hizmet Binası Gölbaşı 50. Yıl Yerleşkesinde hizmet vermektedir.

Öğrenci evleri ücretli mi?

KYK yurtlarında barınan öğrenciler aylık yurt ücreti haricinde ısınma, elektrik, su ve internet için ekstra ücret ödemezler. Yani yurt ücretine tüm faturalar dahildir.

Ankara Üniversitesi Yemekhane nerede?

Yemeklerimiz Gölbaşı 50. Yıl Yerleşkesi'nde bulunan mutfağımızda temizlik/hijyen kurallarına dikkat edilerek hazırlanmakta ve Fakülte/Yüksekokullarda bulunan yemekhanelerimizde sunulmaktadır.

Özel Öğrenci Yurtları Fiyatları ne kadar?

Özel kız öğrenci yurtları 900 TL ile 2500 TL arasında olacaktır. Öğrenci yurdu vakıf özellikli yurtların 800 TL ile 1500 TL arasında, Rezidans kız öğrenci yurtları için 1400 TL ile 3000 TL arasında, Apartlar için hizmet özelliklerine göre 900 TL ile 1800 TL arasında olacak.

Ankara Üniversitesi Kampüs Kart nedir?

Kullanıcıların Kampüs Kartlarına ulaşamaması durumunda, yeni başvuru yaptığında, kayıp, arıza veya herhangi bir sorun yaşadığında ikame olarak kullanabileceği, Standart Kampüs Kart ve Limitli (kredi kartı özellikli) Kampüs Kartın tüm özelliklerini barındıran bir karttır.

Kampüs karta nasıl para yüklenir?

İster hesabınızdan kartınıza para aktarımı yaparak (hesaptan yükleme), ister para yatırmalı ATM'lerimizden direkt nakit olarak (para yatırarak) kartınıza para yükleyebilirsiniz. Bakiye yönetimini kolaylaştırmak için kartınıza hesabınızdan ATM'lerimiz aracılığı ile otomatik yükleme talimatı vermenizi öneriyoruz.