Bulmacada kesin nedir?

İçindekiler:

  1. Bulmacada kesin nedir?
  2. Bulmacada kapı ne demek?
  3. Tüberküloz nedir bulmaca?
  4. Verem hastalığı nasıl bulaşır?
  5. Verem hastalığının belirtileri nelerdir?
  6. Bulmacada Mitolojik ne demek?
  7. Güneş bulmacada nedir?
  8. Bulmacada birtakım kimi?

Bulmacada kesin nedir?

Bulmacada 'Kesin' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Kesin' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise KATİ yazabilirsiniz.

Bulmacada kapı ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap ne = Bulmacada Eski Dilde Kapı nedir sorusuna verilecek cevap olarak BAP yazabilirsiniz.

Tüberküloz nedir bulmaca?

Bulmacada 'Tüberküloz' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Tüberküloz' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise VEREM yazabilirsiniz.

Verem hastalığı nasıl bulaşır?

Hastaların aksırma, öksürme ve hapşırmaları sırasında etrafa saçtıkları verem mikroplarının sağlam kişiler tarafından solunması ile hastalık bulaşır. Verem mikrobu güneş görmeyen ve iyi havalanmayan yerlerde saatlerce havada kalabilir. Tedavi olmayan bir verem hastası her yıl yaklaşık 10-15 kişiyi enfekte eder.

Verem hastalığının belirtileri nelerdir?

Aktif verem hastalığının belirtileri ve semptomları arasında üç haftadan daha fazla devam eden öksürük, kan öksürme, göğüs ağrısı, nefes alırken ağrı, öksürürken ağrı, yorgunluk, ateş, gece terlemeleri, titreme nöbetleri, iştah kaybı, istemsiz kilo verme bulunur.

Bulmacada Mitolojik ne demek?

Bulmacada 'Mitolojik' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Mitolojik' sorusunun yanıtı 16 harflidir ve cevaba ise Söylencebilimsel yazabilirsiniz.

Güneş bulmacada nedir?

Cevap : Bulmacada 'Güneş bulmaca' sorusunun cevabı olan 'YUH - AFİTAP - KÜN - MİHR - ÇOVAŞ - MEHAT - ŞEMS - LİV - ŞARİK - ŞİD - GÜN' kelimesinin sözlükte eş anlamı nedir: YUH kelimesinin Eş Anlamlıları: Yuha (4 harfli)

Bulmacada birtakım kimi?

Cevap : Bulmacada 'Birtakım Kimi' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Birtakım Kimi' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise BAZI yazabilirsiniz.