Turkcell online işlemlere nasıl girebilirim?

İçindekiler:

  1. Turkcell online işlemlere nasıl girebilirim?
  2. Turkcell şirketim nasıl giriş yapılır?
  3. Kurumsal Online Nedir?
  4. Turkcell Online Nedir?
  5. Şirketim servisi nedir?
  6. Turkcell konuşma kayıtları nasıl alınır?
  7. Turkcell DSS nedir?
  8. Kurumsal bir şirket ne demek?
  9. Kurumsal hat ne işe yarar?

Turkcell online işlemlere nasıl girebilirim?

Turkcell Online İşlemler mobil uygulamasını iPhonelarda APPSTORE'dan; Android işletim sistemli cihazlarda ise Android Marketten yükleyebilirsiniz. Uygulamayı yükledikten sonra şifreye gerek olmadan sadece GSM numaranızın son 2 hanesini girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell şirketim nasıl giriş yapılır?

Uygulamayı “Turkcell Şirketim” yazarak App Store, Google Play'den ücretsiz indirebilirsiniz. Şirketim'e sadece şirketlerin Özel Şifre Yetkilileri” GSM NO ve parolaları ile giriş yapabilirler. Parolanızı hatırlamıyorsanız PAROLA yazıp 8660'a ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz.

Kurumsal Online Nedir?

Kurumsal internet, firmanız adına kayıt altına alınmış sabit IPV4 ve IPV6 adreslerinize sahip olmanızı sağlıyor. Bireysel kullanıcılar yerine kurumsal müşterilerin ön planda tutulduğu hizmetler genelinde buna uygun bir şekilde tasarlanan bir havuz söz konusudur.

Turkcell Online Nedir?

Cep telefonu numarası aracılığıyla sağlanan müşteri kimlik doğrulama servisidir. Telefonunuza gelen doğrulama koduna onay vererek Turkcell uygulamalarına hızlı giriş yapabilirsiniz. Dünya Operatörler Birliği (GSMA) tarafından Mobile Connect adı ile desteklenmektedir.

Şirketim servisi nedir?

“Turkcell Şirketim” uygulaması şirket yetkililerine her zaman her yerde online işlem yapma kolaylığı sağlıyor. Yetkililer uygulamanın ana sayfasında, çalışanların hatlarıyla ilgili onaya gönderdiği talepleri, ödenmemiş faturaları, paketi dolmak üzere olan hatlar için uyarıları görebiliyor.

Turkcell konuşma kayıtları nasıl alınır?

Turkcell'in çağrı merkeziyle iletişime geçerek dilediğiniz fatura dönemine ait arama dökümünü elde edebilirsiniz. Bunun için 5 532 00 00 numaralarından birini tuşlamanız ve sizinle görüşen müşteri temsilcisine talebinizi iletmeniz yeterli olacaktır.

Turkcell DSS nedir?

Kartlı Ödeme Endüstrisi Veri Güvenlik Standardı (PCI DSS), kredi kartının işlenmesi, iletilmesi ve saklanması aşamalarında uyulması gereken mantıksal ve fiziksel bilgi güvenliği kurallarını tanımlamaktadır. ... Evet, kredi kartınızı kaydetmeden de paket yükleyebilirsiniz.

Kurumsal bir şirket ne demek?

Kurumsal firma, kurallara dayalı olarak işleyen, sistem içerisinde yönetilen, kişilere bağlı olmayan firma anlayışıdır. Yöneticiler, ortaklar, tedarikçiler ve çalışanlar bu sistemin birer parçasıdır ve onlar da bu kurallara uymak zorundadır.

Kurumsal hat ne işe yarar?

Gibi birçok sorunuza cevap olacak bölümdür. Turkcell kurumsal hat servisleri, tüm telefon ve internet paketlerinizi kapsayan tüm çalışanlarınızın şirket hatlarını tek çatı altında yönetmenizi sağlayan teklifler bütünüdür.