Mezun olduktan sonra Work and Travel yapabilir mi?

İçindekiler:

  1. Mezun olduktan sonra Work and Travel yapabilir mi?
  2. Hangi bölümler Work and Travel yapabilir mi?
  3. Work and Travel a 4 sınıf öğrencileri girebilir mi?
  4. Work and Travel için öğrenci olmak şart mı?
  5. Ikinci öğretim okuyanlar Work and Travel yapabilir mi?

Mezun olduktan sonra Work and Travel yapabilir mi?

Work and Travel programına sadece üniversitelerinde tam zamanlı okuyan ve örgün eğitim alan öğrenciler katılabilir. ... 4 senelik üniversitelerin Hazırlık, 1., 2. ve 3. ya da 4.sınıfında olmak, ya da yüksek lisans 1. sınıf öğrencisi olmak.

Hangi bölümler Work and Travel yapabilir mi?

Örgün ve tam zamanlı üniversite öğrencisi olmak ve ikinci semester aktif olarak tez veya staj dışında ders alıyor olmak. 4 yıllık üniversite okuyan bütün bölümler ve son sınıf öğrencilerinin programa katılım hakkı bulunmaktadır.

Work and Travel a 4 sınıf öğrencileri girebilir mi?

Work and Travel programına üniversiteden Haziran ayı itibariyle mezuniyeti beklenen 4. sınıf öğrencileri not ortalamaları çok düşük olmadığı sürece katılabilirler. ... 1) SON SINIFTASINIZ, FAKAT OKULUNUZU UZATTINIZ ve HAZİRAN AYINDA MEZUN OLAMIYORSUNUZ!

Work and Travel için öğrenci olmak şart mı?

Work and Travel başvuru şartları nelerdir? Work and Travel programına temel başvuru şartı, üniversitede tam zamanlı, örgün eğitim alan bir öğrenci olmanızdır. Work and Travel programına katılan adayların programdan maksimum verim elde etmeleri için en az orta seviyede İngilizce konuşabiliyor olmaları gerekmektedir.

Ikinci öğretim okuyanlar Work and Travel yapabilir mi?

Work and Travel programına katılım için full time bir eğitim alıyor olmanız yani örgün veya ikinci öğretim öğrencisi olmanız gerekmektedir. Uzaktan eğitim, Açık öğretim ve online eğitim alan adayların ya da tez aşamasındaki adayların programa katılım hakkı bulunmamaktadır.