Bosch servisini nereye şikayet edebilirim?

İçindekiler:

  1. Bosch servisini nereye şikayet edebilirim?
  2. Bosch bulaşık makinesi Çoçuk kilidi nasıl açılır?
  3. Beyaz eşya nasıl seçilir?
  4. Bosch buzdolabı ısı ayarı kaç olmalı?
  5. Bosch çamaşır makinesi kilit işareti nedir?
  6. Telefonda Çoçuk kilidi nasıl açılır?
  7. Bosch kime satıldı?

Bosch servisini nereye şikayet edebilirim?

Bosch uzman servisi ile iletişime geçmek kolaydır. 7/24 ihtiyacınız olan her an 4 no'lu telefon numarası ile bize ulaşabilirsiniz.

Bosch bulaşık makinesi Çoçuk kilidi nasıl açılır?

1. Açma kapama düğmesine üç ila beş saniye arasında basılı tutun. Çocuk kilidi etkinleştirildiğinde gösterge panelinde “CL” ibaresi görünür ve makinenin butonları devre dışı bırakılır. Çocuk kilidini devre dışı bırakmak için açma kapama düğmesine üç ila beş saniye arasında basılı tutun.

Beyaz eşya nasıl seçilir?

Öncelikle beyaz eşyanın yerleştirmek istediğiniz yere sığıp sığmayacağından emin olun. Beyaz eşya seçerken, ürünün fiyatından çok kullanım kolaylığı ve işleviyle ilgilenin. Teknik servis desteği olan markaları tercih edin. Cihazın ne kadar enerji tükettiğini gösteren “enerji sınıfı” birimine göz atın.

Bosch buzdolabı ısı ayarı kaç olmalı?

Buzdolabınızın dondurucu kısmı -15 derce, soğutucu meyve sebze yeri ise +4 derece olarak ayarlanmalıdır. Isı derecesini +2 ile +8 derece arasında ayar yapabilirsiniz. Soğutucu yerinde istediğiniz ısı ayarını ayarlayıncaya kadar soğutucu bölmesine ait alan ayar tuşuna 7 kez arka arkaya basmalısınız.

Bosch çamaşır makinesi kilit işareti nedir?

Bosch çamaşır makinesindeki anahtar işareti, işaretten de anlaşılacağı üzere makinenin kendini kilitlediği anlamına gelir. ... Bu kilidi kaldırmak için makinenin menü ekranındaki "Sıkma Devri" tuşuyla "Kalan Süre" tuşuna aynı anda iki parmağınızla basmanız gerekiyor.

Telefonda Çoçuk kilidi nasıl açılır?

Uygulama ana ekranının sol üst köşesinde üst üste bulunan üç çizgiye dokunun ve buradaki seçeneklerden Ayarlar'ı seçin. Ebeveyn Denetimi'ne tıklayın ve açılan ekranda Ebeveyn Denetimi seçeneğinin yanındaki butonun üzerine dokunarak bu seçeneği aktif hale getirin.

Bosch kime satıldı?

Bosch, Siemens'in BSH'deki yüzde 50 hissesini 3 milyar euro'ya satın alıyor.