Dr Mehmet ibiş kimdir?

İçindekiler:

  1. Dr Mehmet ibiş kimdir?
  2. Ahmet Erdil Kimdir?
  3. Mehmet Cindoruk hangi hastanede?
  4. Prof Dr Tarkan Karakan hangi hastanede?
  5. Prof ibrahim doğan hangi hastanede?
  6. Dr Reskan Altun kimdir?
  7. Dr ibrahim doğan kimdir?
  8. Ibrahim Doğan neden öldü?

Dr Mehmet ibiş kimdir?

1991 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Psikiyatri eğitimini Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde alarak 1997 yılında uzman doktor oldu. Mayıs 2000 tarihinden itibaren Anadolu Ruh Sağlığı Merkezinde Psikiyatri uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Ahmet Erdil Kimdir?

Ahmet Erdil Kimdir? ... Ahmet ERDİL, tıp eğitimini 1986 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise yine aynı fakültede yapmış ve 1994 yılında İç Hastalıkları Uzmanı, 1998 yılında ise Gastroenteroloji Uzmanı olmuştur.

Mehmet Cindoruk hangi hastanede?

Mehmet Cindoruk. Eğitim Bilgileri Mezun Oldugu Okul 1987 İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dahiliye Istanbul(Avrupa) 1993 SSK Ankara Eğitim Hastanesi Gastroenteroloji Ankara 1997 Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Ankara İş Deneyimi ...

Prof Dr Tarkan Karakan hangi hastanede?

2008 yılında “Doçent” ünvanı alarak, halen Gazi Üniveristesi Gastroenteroloji Bilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Prof ibrahim doğan hangi hastanede?

Dr. İbrahim Doğan Özel Ortadoğu Hastanesi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor. Prof. Dr.

Dr Reskan Altun kimdir?

1977 yılında Ankara'da doğdum. Her çocuk gibi baba mesleğine özendim ve üniversite sınavında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni tercih ettim. Daha sonra aile geleneğini bozmadım ve İç Hastalıkları Uzmanı olmak için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda çalışmaya başladım.

Dr ibrahim doğan kimdir?

Prof. Dr. İbrahim Doğan 2004-2006 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde University of California San Diego'da 2 yıl süreyle araştırmacı olarak çalışmıştır. Halen çalışmalarına Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı'nda devam etmektedir.

Ibrahim Doğan neden öldü?

KONYA'nın Doğanhisar ilçesinde İbrahim Doğan (61), arazi anlaşmazlığı nedeniye husumut bulunan Mevlüt Çakın (21) tarafından av tüfeğiyle vurularak yaşamını yitirdi.