İŞKUR çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. İŞKUR çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenebilirim?
  2. İŞKUR nereye şikayet edilir?
  3. Iskura basvuru yaptiktan sonra nerden nasil takip edebilirim?
  4. İskur sonuçlarına nereden bakılıyor?
  5. İskur maaşları hangi bankaya yatıyor?
  6. İŞKUR TYP çekilişi ne zaman?
  7. İŞKUR'da pasif ne demek?
  8. İşsizlik ödeneği başvurusu Güncelleme Nasıl Yapılır?

İŞKUR çıkıp çıkmadığını nasıl öğrenebilirim?

İŞKUR TYP başvuru sonuçlarını sorgulamak için e devlet kapısını ziyaret edebilirsiniz. Adaylar e devlet kapısına TC kimlik no ve şifreleri ile birlikte giriş yapabilirler. Eğer daha önce hiç e devlet şifresi almadıysanız, yeni şifrenizi PTT birimlerinden alabilirsiniz.

İŞKUR nereye şikayet edilir?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

Iskura basvuru yaptiktan sonra nerden nasil takip edebilirim?

Başvuru tamamlandıktan sonra, işlemin tamamlandığına ilişkin bir mesaj verilir. Başvurunuzun durumunu takip etmek için ise, "başvurularım" adımını kullanabilirsiniz.

İskur sonuçlarına nereden bakılıyor?

e-Devlet Kapısı
  1. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)
  2. İş Başvurusu Sorgulama.

İskur maaşları hangi bankaya yatıyor?

Bu ödemeler ay sonu evraklarının İşkur' a zamanında iletilmesi ile ilgili olarak ayın 10' u ve 20' si arasında Halkbank'ta kursiyerler adına açılmış olan hesaplara yatırılmaktadır. Kursiyerler maaş ödemelerini kimlik belgeleri ile Halkbank şubesine giderek çekebilmektedirler.

İŞKUR TYP çekilişi ne zaman?

İŞKUR TYP KURA ÇEKİMİ 14.09.2021 SALI GÜNÜ SAAT 11:00 DA YAPILACAKTIR.

İŞKUR'da pasif ne demek?

Pasif: Sistemi kullanma sıklığınıza göre alabileceğiniz bu statü, işverenlerin işgücü istemlerine eleman seçme işlemlerinde son sıralarda bulunmanıza neden olur. Bu tür işlemlerde öncelik Aktif durumda bulunan iş arayanlardadır. Kaldırılmış: Sistemden yararlanmayacağınız anlamına gelir.

İşsizlik ödeneği başvurusu Güncelleme Nasıl Yapılır?

Hizmet akdinin feshinden sonraki 30 gün içinde en yakın İŞKUR birimine başvurmak gerekmektedir. Başvuru, İŞKUR birimine şahsen gelerek veya elektronik ortamda www.iskur.gov.tr adresinden yapılabilir.