İnternet kapatma kaç gün sürer?

İçindekiler:

  1. İnternet kapatma kaç gün sürer?
  2. TurkNet ne zaman iptal olur?
  3. Türknette cayma bedeli var mı?
  4. TurkNet modem iadesi nasıl yapılır?
  5. TurkNet iptal hangi kargo?
  6. Ttnet nasıl iptal ettirilir?
  7. TurkNet hangi belgeler?

İnternet kapatma kaç gün sürer?

Kapatma İşlemini Ay Sonuna Bırakmayın Dilekçenizin işleme konması ve abonelik iptal talebinizin yerine getirilmesi bazen 10 iş günü kadar sürebilmektedir.

TurkNet ne zaman iptal olur?

İptal dilekçenizi takiben 24 saat içinde faturalamanızı durduracağız ve 7 gün içerisinde hizmetiniz otomatik olarak sonlanacak.

Türknette cayma bedeli var mı?

+ Cayma bedelini karşılıyor musunuz? Evet, mevcut operatörünüzün size çıkaracağı taahhüt cayma bedelini, 120 TL'ye kadar karşılıyoruz. Bu tutarı 6 ay boyunca faturanıza indirim sağlayarak üstleniyoruz. Kampanyamız internet hizmeti taahhüt cayma bedelini kapsıyor.

TurkNet modem iadesi nasıl yapılır?

Para iadesi için hizmetiniz kullanıma açıldıktan sonra 30 gün içerisinde iptal dilekçenizin olduğu faksınızı bize göndermeniz yeterli. İptal işlemi konusunda ayrıntılı bilgiyi burada bulabilirsiniz. Paranızı nasıl iade edeceğiz? TurkNet ön faturalamalı bir hizmet ve faturalandırma, hizmetinizin açıldığı gün başlar.

TurkNet iptal hangi kargo?

Kargonuzu nasıl göndereceksiniz? MNG Kargo'nun şubelerine giderek, 309177497 müşteri numarasını kargo yetkilisine vererek ve internet aboneliğiniz için belgelerinizi TurkNet'e göndereceğinizi belirterek, kargonuzu ücretsiz olarak bize gönderebilirsiniz.

Ttnet nasıl iptal ettirilir?

Türk Telekom abonelik iptal işlemleri için müşterilerin şahsen herhangi bir Türk Telekom şubesine gitmeleri ya da istenen belgeleri şubeye yazılı olarak iletmeleri gerekir. Müşteriler şahsen gidemiyorsa vekaletnameyle yetkilendirdikleri kişiler iptal işlemlerini gerçekleştirebilir.

TurkNet hangi belgeler?

Gerekli evraklar: Turknet Abonelik Sözleşmesi. TurkNet Kampanya ve Ön Bilgilendirme Formu. Telefon Hizmeti Başvuru Formu. Kimlik Fotokopisi.