Kahramanmaraş Tıp Fakültesi ne zaman açıldı?

İçindekiler:

  1. Kahramanmaraş Tıp Fakültesi ne zaman açıldı?
  2. KSÜ Tıp ne zaman kuruldu?
  3. KSÜ SUAH ne demek?
  4. KSÜ kaç m2?
  5. KSÜ Tıp akredite mi?
  6. KSÜ sınav nasıl yapılır?
  7. Kahramanmaraş uzaktan eğitim mi?

Kahramanmaraş Tıp Fakültesi ne zaman açıldı?

11 Temmuz 1992 tarih ve 21281 sayılı Resmî Gazete' de yayımlanan 3837 sayılı yasa ile kurulmuştur.

KSÜ Tıp ne zaman kuruldu?

Üniversitemiz, 11.7.1992 tarih ve 21281 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 3837 sayılı yasa ile 1992-1993 eğitim yılında eğitim-öğretime başlamıştır.

KSÜ SUAH ne demek?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi (SUAH) Başhekimliği, Doku ve Organ Nakli Koordinatörlüğünce, 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası kapsamında “Bağışlanan Her Organ Hayata Tutunan Bir İnsandır” sloganıyla bilgilendirme semineri düzenlendi.

KSÜ kaç m2?

4500 metrekare kapalı alana sahip olan birinci etapta büyüklükleri metre kare arasında değişen yaklaşık 30 dükkân yer alacak. Giriş katı ile birlikte üç kat olarak planlanan çarşının alt katı 1500 metrekare alana sahip market alanı olarak planlandı.

KSÜ Tıp akredite mi?

Kahramanmaraş'ın tek 3. basamak hastanesi olan ve bölge hastanesi olma hedefi doğrultusunda önemli aşamalar kaydeden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi (KSÜ Tıp) bir ilke daha imza atarak, Mikrobiyoloji Laboratuvarı Türkiye Akreditasyon Kurumu (Türkak) tarafından 6 ...

KSÜ sınav nasıl yapılır?

Ara sınavlar (vize), internet üzerinden yapılmaktadır. Öğrencilerin ilgili dönemde internet erişimi olan bir bilgisayar başında "çevrimiçi" olarak çoktan seçmeli sorulardan oluşan bu sınavlara katılmaları gerekmektedir.

Kahramanmaraş uzaktan eğitim mi?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, eğitim ve öğretim faaliyetlerini 'Uzaktan Eğitim' sistemiyle sürdürecek. ... Rektör Can, sözlerini şöyle tamamladı: “Tüm KSÜ öğretim elemanı ve öğrencilerinin yeni uygulamaya en kısa sürede uyum sağlayacağına inanıyor, hayırlı olsun diyoruz.”