İmo ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. İmo ne işe yarar?
  2. İmo sohbet nedir?
  3. İmo nerenin uygulaması?
  4. İmo ne demek deniz?
  5. İmo görüntülü konuşma nasıl yapılır?
  6. İmo ne anlama gelir?
  7. IMO uygulaması kime ait?
  8. IMO hangi devlete ait?
  9. İmo ne kadar internet yer?
  10. IMO görüntülü konuşma kimin?
  11. IMO paralı mı?
  12. Botim uygulaması hangi ülkenin?

İmo ne işe yarar?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), TMMOB tarafından 6235 sayılı kanunda yer alan “Bütün mühendis ve mimarları ihtisas kollarına ayırmak ve her kol için bir oda kurulmasına karar vermek” yetkisi ile 19.12.1954 yılında kurulmuştur. İMO da Yasası gereği TMMOB gibi bir mesleki demokratik kitle örgütüdür.

İmo sohbet nedir?

yurtdışında iseniz ve türkiye'deki sevdiklerinize skype, whatsapp vb şeylerle ulaşamıyorsanız kullanabileceğiniz uygulama. kendisi çalışıyor an itibariyle. line'ın türkmenistan'da patlamasına müteakip herkesin kurtarıcısı olan mesajlaşma ve konuşma uygulaması.

İmo nerenin uygulaması?

Son olarak KakaoTalk Güne Kore'de, imo Küba'da, Zalo Vietnam'da, ChatOn Eritre'de ve BBM ise Endonezya'da en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Burada dikkat çeken ise BBM uygulamasının bir ülkede de olsa hala popüler olarak kullanılıyor olması.

İmo ne demek deniz?

Uluslararası Denizcilik Örgütü (İngilizce: International Maritime Organization (IMO)), 1948 yılında Birleşmiş Milletler denizcilik konferansında kurulması öngörülen ve on yıl sonra Hükûmetler Arası Deniz Danışma Örgütü ( İngilizce: Inter-Governmental Maritime Consultative Organization (IMCO)) adıyla kurulan ve 1982 ...

İmo görüntülü konuşma nasıl yapılır?

Nasıl kullanılır? Uygulamayı kullanmak için telefon numaranızı girerek onay kodunu beklemeniz gerekiyor. Onay kodu 1 dakika sonra mesaj olarak geliyor. Eğer uygulamayı yüklediğiniz telefondaki numara ise proqram otomatik olarak onaylanıyor yok değilse girdiğiniz numaraya gelen kodu uygulamaya girmeniz gerekiyor.

İmo ne anlama gelir?

IMO'nun açılımı, Uluslararası Denizcilik Örgütü'dür. Uluslararası nakliyelerin düzenlenmesinden ve güvenliğinden sorumlu bir kuruluştur.

IMO uygulaması kime ait?

Singularity IM, Inc.'in de sahibi olduğu PageBites, Inc. tarafından geliştirilmektedir.

IMO hangi devlete ait?

Birleşmiş Milletler'in İngiltere'de bulunan tek kuruluşu IMO'nun merkezi Londra'dadır. İdare organı Genel Kurul olup Genel Kurul her iki yılda bir toplanır.

İmo ne kadar internet yer?

1 saatte 360000 KB yani 360 MB veri harcar.

IMO görüntülü konuşma kimin?

PageBites, Inc. imo, genel olarak akıllı telefonlar için geliştirilen, bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır.

IMO paralı mı?

Bu uygulamayı Google Play ve App Store gibi platformlardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Botim uygulaması hangi ülkenin?

Botim, 2016 yılında kurulan Algento Cloud Computing Limited bünyesinde geliştirilen video görüşmesi ve mesajlaşma uygulaması markasıdır. Uygulama üzerinden ücretsiz şifreli sohbetler ve sesli, görüntülü aramalar ile dosya paylaşımı yapılabilmektedir. Algento Cloud Computing Limited Hong Kong merkezlidir.