Kirpik lifting nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kirpik lifting nasıl kullanılır?
  2. Kirpik lifting hangi sıklıkla yapılır?
  3. Lifting yapılan Kirpiğe rimel sürülür mü?
  4. Kirpik Liftingden sonra rimel sürülür mu?

Kirpik lifting nasıl kullanılır?

Kirpik lifting uygulaması öncelikle kirpiklerinizin uzunluğuna göre S-M-L olmak üzere 3'e ayrılan ped yapıştırılarak başlanır. Sonrasında kirpiklerin tek tek ayrılarak cımbızla yapıştırıp kıvrık hale gelmesi sağlanır. 1 numaralı bakım ürünü sürülerek 15 dakika bekledikten sonra keratin işlemi gerçekleştirilir.

Kirpik lifting hangi sıklıkla yapılır?

Eğer kirpiklerin çok düzse, kirpik kıvırıcılarla bile kalkık ve kıvrık görünmüyorsa ve gün içerisinde düşüyorsa, kirpik lifting işlemi sana göre olabilir. Daha uzun ve kalkık görünen kirpikler için bu uygulamayı 3-4 ayda bir yaptırmayı düşünebilirsin.

Lifting yapılan Kirpiğe rimel sürülür mü?

Kirpik lifting işleminiz bittiğinde hayalinizdeki gibi kıvrık, uzun, hacimli, gür ve ayrık kirpiklere sahip olacaksınız. Bittikten sonra kirpiklerinizin iyice kurumasını beklemelisiniz. Lifting işleminden en az 12 saat sonra maskara sürebilirsiniz.

Kirpik Liftingden sonra rimel sürülür mu?

-İlk gün yüzülmesi tavsiye edilmiyor ve başka yüz güzellik bakımı yapmaktan da uzak durmanız gerekiyor. - İşlem sonrası yaptığınız makyajlarda kalıcı maskaralardan kaçının. -Yağ bazlı makyaj çıkarıcılar yerine su bazlı ürünleri tercih etmelisiniz.