Turkcell Telefon hangi kargo ile çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Turkcell Telefon hangi kargo ile çalışıyor?
  2. Turkcell pasaj guvenilir mi?
  3. Turkcell hattım nerede sorgulama?
  4. Turkcell sim kartı ne zaman açılır?
  5. Sim kart ne zaman gelir?
  6. Turkcell yeni hat ne zaman gelir?
  7. Dijital operatör hangi kargo ile çalışıyor?
  8. Türkcell pasaj ne demek?
  9. Turkcell Dijital Operatör hattım nerede?
  10. Turkcell hattım var mı?

Turkcell Telefon hangi kargo ile çalışıyor?

turkcell.com.tr/pasaj dan satın aldığınız kontratlı ürünlerin teslimatı Kuryenet firması aracılığıyla, kontratsız ürünlerin teslimatı Yurtiçi Kargo firması aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Turkcell pasaj guvenilir mi?

TURKCELL PASAJ'DAN ALIŞVERİŞ YAPMAK GÜVENLİ Mİ? Turkcell Pasaj'da satışa sunulan ürünlerin tamamı yüzde 100 orijinaldir. ... Bu satıcılar, müşterilere sunduğu ürünlerin orijinal olmasından sorumludur. ​Turkcell Pasaj'da satışa sunulan tüm ürünler resmi distribütör, ithalatçı veya imalatçı firma garantisi altında.

Turkcell hattım nerede sorgulama?

Turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Ana menüde "İşlem Merkezi" kategorisinin üzerine gelin. Açılan menüde "Ayarlarım" altında yer alan "Ana iletişim Hattı" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada tanımladığınız ya da kullandığınız tüm hatlarınızı görebilirsiniz.

Turkcell sim kartı ne zaman açılır?

Hattımı ne zaman kullanmaya başlayabilirim? Sim kartınızı aktifleyip sözleşmenizi imzaladıktan sonra Yeni hat işlemlerinde 2 saat sonra numara taşıma işlemlerinde is 3-4 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sim kart ne zaman gelir?

Yeni Alınan Hat Ne Zaman Açılır Kimliğiniz ile numara satın almak istediğiniz operatöre başvuruda bulunduktan sonra sözleşme evrakları doldurulup yeni sim kartınız size teslim edilir. Yeni hat alımında hattın açılması ve aktif olması için ortalama 24 saatlik bir süre gerekmektedir.

Turkcell yeni hat ne zaman gelir?

Faturasız hat aldım ne zaman aktif hale getirilir? Belgeleriniz alındıktan sonra 24 saat içerisinde işleminiz yapılırak hattınız aktif hale gelir. Ek olarak bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Dijital operatör hangi kargo ile çalışıyor?

Kurye takibi için; Kontratlı Ürünler: Ürününüzün kurye detay bilgilerine Dijital Operatör Uygulaması Sipariş sayfasından “Kurye'ye verildi” statüsünde “Kurye Takibi”ni tıklayarak ulaşabilirsiniz. 1 Haziran itibarıyla verilen kontratlı siparişler Kuryenet firması ile teslim edilmektedir.

Türkcell pasaj ne demek?

Turkcell Pasaj'da akıllı telefon, yeni nesil teknolojiler, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, oyun bilgisayarları, sporcu ürünleri, müzik ve hobi ürünleri olmak üzere binlerce çeşit elektronik ürün alternatif ödeme yöntemleriyle, hızlı teslimat / aynı gün teslimat seçenekleriyle ve tabi ki Turkcell ...

Turkcell Dijital Operatör hattım nerede?

Kargo ile teslim aldıysanız; Hattınız geldikten sonra Dijital Operatör Uygulaması'nda yer alan yardım sayfasındaki “Hattım Nerede?” sekmesini tıklayın. Sipariş sırasında iletmiş olduğunuz irtibat numaranızı girin. Doğrulama yapıp sipariş numaranızı girin.

Turkcell hattım var mı?

Hat Özetim Turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Ana menüde "İşlem Merkezi" kategorisinin üzerine gelin. Açılan menüde "Ayarlarım" altında yer alan "Ana iletişim Hattı" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada tanımladığınız ya da kullandığınız tüm hatlarınızı görebilirsiniz.