Istanbul İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu nerede?

İçindekiler:

  1. Istanbul İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu nerede?
  2. ISÜ Hangi okul?
  3. İstinye Üniversitesi taşındı mı?
  4. Istinye Üniversitesi'ni kim kurdu?
  5. Istinye Üniversitesi kurucusu kimdir?
  6. Neden istinye Üniversitesi?
  7. ISU hangi universite?

Istanbul İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu nerede?

Bu tanıma uygun olarak kuruluşunu ve hazırlıklarını tamamlayan İstinye Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, her yönü ile modern Topkapı Kampüsünde, yaşamınıza renk katmak ve geleceğinize yön vermek üzere sizleri bekliyor.

ISÜ Hangi okul?

Kendisini fark yaratacak eğitim ve araştırmaya adamış başarılı akademik kadrosu ile İstinye Üniversitesi, öğrencilerine var olan bilgiyi aktararak kendi alanlarında güçlü bir donanım sağlarken, eğitim ve araştırma performansı ile yeni bilgi üretilmesine katkıda bulunarak Türkiye'nin ve dünyanın seçkin üniversiteleri ...

İstinye Üniversitesi taşındı mı?

Güney kampüsümüzde eğitim Pazartesi günü başlayacak. Öğrencilerimize bilgilendirme SMS ve e-postaları yapılacaktır. Yeni kampüsümüzün her yıl büyüyen İstinye Üniversitesi ailesine hayırlı olmasını diliyoruz. *Matbah Topkapı Kampüsünde yer alamaya devam edecektir.

Istinye Üniversitesi'ni kim kurdu?

UNIVERSITY. İstinye Üniversitesi, "Liv Hospital”, “Medical Park " ve "VM Medical Park" olmak üzere üç ayrı hastane markasını tek çatı altında buluşturan MLPCare Grubu'nun 25 yıllık bilgi ve birikiminin devamı olarak, 21. Yüzyıl Anadolu Vakfı tarafından 2015 yılında kurulmuştur.

Istinye Üniversitesi kurucusu kimdir?

Muharrem Usta , Trabzon doğumlu Türk iş adamı, doktor ve spor yöneticisi. İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı. Muharrem Usta, 1965 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Neden istinye Üniversitesi?

İstinye Üniversitesi, geleceğin yetkin, yaratıcı ve ileri görüşlü bireylerini bünyesinde yetiştirerek toplumumuzun sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik gelişiminde önemli bir rol oynamayı ve insanlığın ilerlemesine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

ISU hangi universite?

İstanbul İstinye Üniversitesi Taban Puanları (İSÜ) 2020-2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları