Buğday filmi nerede çekildi?

İçindekiler:

  1. Buğday filmi nerede çekildi?
  2. Buğday en çok hangi bölgede yetişir?
  3. Türkiye'de en çok buğday hangi bölgede yetişir?
  4. Buğday üretimi en az hangi bölgede yetişir?
  5. Yumurta filmi nerede çekildi?

Buğday filmi nerede çekildi?

Buğday filmi sinemada 33.192 kişi tarafından izlendi. Buğday filminin Imdb puanı 6,1 olarak belirlendi. Buğday Nerede Çekildi? Amerika Birleşik Devletleri Detroit'te, Almanya'da Köln, Wuppertal, Bonn, Düsseldorf, Essen ve Dortmund'da ve son olarak Türkiye'de Konya, Aksaray ve Kapadokya'da çekilmiştir.

Buğday en çok hangi bölgede yetişir?

Buğday üretimi en fazla İç Anadolu Bölgesi'nde yapılmaktadır. Bu bölge dışında Marmara, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de buğday üretimi yaygındır. Yetiştirilen buğdaylar, Akdeniz'de mayıs, İç Anadolu'da temmuz ve Doğu Anadolu'da ise ağustos ayında hasat edilmektedir.

Türkiye'de en çok buğday hangi bölgede yetişir?

Türkiye'de Buğday Nerede Yetişir? Türkiye'nin tahıl ambarı olarak görülen ili Konya'dır. Uygun iklim koşullarının bulunması Konya'yı buğday üretim merkezi haline getirmiştir.

Buğday üretimi en az hangi bölgede yetişir?

Üretimde en az olduğu bölgeler Doğu Anadolu ve Ege Bölgeleridir. Makarnalık buğday üretiminde ise; ilk sırada %38'lik üretim ile İç Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi yer almaktadır.

Yumurta filmi nerede çekildi?

Yumurta, Semih Kaplanoğlu'nun 2007 yılında çektiği film. Bal ve Süt ile birleşen üçlemenin ilk filmi. Film Avrupa Film Festivali'nde 12 dalda aday gösterildi. Çekimleri İzmir'in Tire ilçesinde yapıldı.