Aker mağazaları nerelerde var istanbul?

İçindekiler:

  1. Aker mağazaları nerelerde var istanbul?
  2. Aker Eşarp kime ait?
  3. 90x90 eşarp küçük mü?
  4. Aker ne markası?
  5. Aker nasil bir marka?
  6. Ipek sura ne demek?
  7. Aker Genel Müdürü kim?
  8. Twill Eşarp nasıl olur?
  9. Armine markası kime ait?
  10. Armine hangi ülkenin malı?
  11. Sura ipek mi Tivil mi?
  12. Aker fabrikası nerede?

Aker mağazaları nerelerde var istanbul?

İlçe seçiniz..
  • AKER GEBZE CENTER AVM Harita için tıklayınız » ...
  • AKER PENDİK Harita için tıklayınız » ...
  • AKER AKYAKA PARK AVM Harita için tıklayınız » ...
  • AKER ÜMRANİYE Harita için tıklayınız » ...
  • AKER ÜMRANİYE MEYDAN AVM Harita için tıklayınız » ...
  • AKER CANPARK AVM Harita için tıklayınız » ...
  • AKER VİAPORT Harita için tıklayınız »
Daha fazla öğe...

Aker Eşarp kime ait?

Kayyum ataması yapılan şirketler arasında Aker Eşarp markasının bağlı olduğu Aker Mağazacılık ve Akerler Tekstil de bulunuyor. Akyar Kardeşlerin sahibi oldukları markanın temeli 1970'li yılların sonunda atıldı. Aker Eşarp'ın çok sayıda mağazası bulunuyor. Akasya Yapı A.Ş de kayyum ataması yapılan şirketler arasında.

90x90 eşarp küçük mü?

Ürün 90x90 santimetre ebatlarındadır. Bu eşarplar bitkisel kök boyalardan üretildiği için herhangi bir kanserojen madde içermemektedir. 12 farklı renk seçeneği olan bu eşarplar desenlidir.

Aker ne markası?

Türk markası Aker kendi markasının yanısıra Fransız modasının dünyaca ünlü markası Pierre Cardin eşarbın lisansörlüğünü 1992 yılından, yine dünyaca ünlü marka Cacharel eşarbın lisansörlüğünü de 2007 yılından itibaren yapmaktadır.

Aker nasil bir marka?

Özellikle eşarp denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Aker; giyim, şal, çanta, aksesuar gibi kategorilerde de kadınların giyim ihtiyaçlarına yanıt verir. Markanın kendi atölyesinde ileri teknoloji makinelerle üretilen eşarplar, bu sayede renk kayması gibi hatalar yaşamaz.

Ipek sura ne demek?

Saten olarak da isimlendirilen Sura ipek, tivil ipeğe göre daha kaygandır ve parlaktır. Çok yumuşak ve kaygan bir yapıya sahiptir. Şekil verilmesi daha zordur. Tivil ipek ise Sura ipeğe göre daha mat ve hacimlidir.

Aker Genel Müdürü kim?

yuksel kaya - genel mudur - aker | LinkedIn.

Twill Eşarp nasıl olur?

Twill İngilizce kelime olup kabartma/fitilli dokuma kumaş anlamındadır. Ülkemizde daha çok tesettürlü gençlerimizin arasında yaygın olan eşarp türü olarak bilinir. Twill ipekten üretilen bir kumaş çeşididir. Dokumasındaki farklılıktan dolayı daha kabarık ve şekillendirilebilen yapıya bürünmüştür.

Armine markası kime ait?

Armine, 1994 yılında kurulan Kamer Tekstil Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde üretilen ipek eşarp markasıdır. Bünyesinde bulunan 52 Mağaza ile mağazacılık hizmeti vermektedir.

Armine hangi ülkenin malı?

Armine, Bursa'da 9.600 m2 kullanım alanına sahip, ileri teknolojiyle donatılmış tesislerinde eşarp üretimi gerçekleştirmektedir. İstanbul Bayrampaşa'da kurduğu üretim tesisinde ise hazır giyim için hizmet vermektedir. Şirket bünyesinde 640 kişilik ekip çalışmaktadır.

Sura ipek mi Tivil mi?

Saten olarak da isimlendirilen Sura ipek, tivil ipeğe göre daha kaygandır ve parlaktır. ... Tivil ipek ise Sura ipeğe göre daha mat ve hacimlidir. Şekil vermesi çok daha kolaydır. Sura ipek eşarplar özellikle orta yaş ve üzeri bayanlar tarafından kullanılır.

Aker fabrikası nerede?

Firma Adı:AKER MAĞAZACILIK
Adres:Merkez, Nakiye Elgün Sk. No:65, 34381 Şişli/İstanbul
Telefon:444 25 37
Fax:
E-posta:destek@aker.com.tr