Pendikten Itüye nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Pendikten Itüye nasıl gidilir?
  2. ITÜ Ayazağa hangi otobüs gider?
  3. ITÜ İstanbul'un hangi yakasında?
  4. Sabiha Gökçenden ayazağaya nasıl gidilir?
  5. ITÜ hangi metro?
  6. İTÜ hangi mahalle?
  7. ITÜ Maçka Kampüsü hangi durak?
  8. Sabiha Gökçene nasıl ulaşırım?
  9. Istanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü nasıl gidilir?

Pendikten Itüye nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Ünalan istasyonunda inip Metrobüs'e aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile İTÜ-Ayazağa durağında indiğinizde İstanbul Teknik Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.

ITÜ Ayazağa hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları İtü Ayazağa yakınından geçiyor: 29C, 29D, 29Ş, 41, 59RK, 59RS.

ITÜ İstanbul'un hangi yakasında?

İTÜ bugün ana kampüsü İstanbul'un iş merkezi Maslak'ta bulunan 4'ü Avrupa, 1'i Anadolu yakasında olan toplam 5 yerleşkeye yayılmıştır. Maçka, Taşkışla ve Gümüşsuyu yerleşkelerinde Osmanlı döneminden kalan binalarda hâlâ eğitim yapılmaktadır.

Sabiha Gökçenden ayazağaya nasıl gidilir?

Sabiha gökçen Havalimanı'ndan İTÜ Ayazağa kampüsüne gitmek istiyorsanız Havaistleri kullanarak Ayazağa kampüsüne en yakın rotaya geçiş yaparak; buradan taksi ya da toplu taşıma araçlarını kullanıp çok kolay bir şekilde İTÜ Ayazağa kampüsüne ulaşabilirsiniz.

ITÜ hangi metro?

İTÜ'ye Ulaşım. Şehir Merkezi'nden ulaşım: Metro: M2 metro hattını kullanınız. Metrobüs: Zincirlikuyu'da M2 metro hattına aktarma yapınız.

İTÜ hangi mahalle?

Semt/Mahalle olarak Reşitpaşa Mh. ve Sarıyer ilçesine bağlıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

ITÜ Maçka Kampüsü hangi durak?

Metrobüsle Zincirlikuyu durağında inerek Beşiktaş çıkışından çıkınız. Buradan 559C numaralı otobüse aktarma yapınız. Bu otobüsle Beşiktaş Stadyum durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile İTÜ Maçka Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Sabiha Gökçene nasıl ulaşırım?

Anadolu Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelebilmek için Kartal-Kadıköy metrosunun bulunduğunuz yere en yakın durağında metroya binip KARTAL durağında inmelisiniz. Kartal metro durağından KM22 no'lu belediye otobüsü ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

Istanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü nasıl gidilir?

Kadıköy'den Beşiktaş vapuruna binerek Beşiktaş'ta indikten sonra Akaretler otobüs durağından Taksim'e giden herhangi bir otobüse binerek Beşiktaş Stadyum durağında indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile İTÜ Maçka Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.