Kablonet Altyapı kime ait?

İçindekiler:

  1. Kablonet Altyapı kime ait?
  2. Kablonet ne zaman kuruldu?
  3. Kablo TV hangi kuruma bağlı?
  4. Turksat Turk Telekom mu?
  5. Kablonet altyapısı Türk Telekom mu?
  6. Türk Telekom FTTH nedir?
  7. Kablonet internet hızı nedir?

Kablonet Altyapı kime ait?

Kablonet Hangi Altyapıyı Kullanıyor? 0'ü kendisine ait olan Türksat KabloTV, tamamen kendisine ait fiber altyapı üzerinden hizmet vermektedir.

Kablonet ne zaman kuruldu?

Türksat A.Ş., 406 sayılı Telgraf ve Telefon Kanunu`na, 16 Haziran 2004 tarih ve 5189 sayılı Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun`un 5. maddesi ile eklenen Ek 33. madde ile kurulmuştur.

Kablo TV hangi kuruma bağlı?

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş., Türksat uyduları ve diğer uydular üzerinden her türlü uydu haberleşmesini gerçekleştiren Dünya'nın önde gelen uydu operatörlerinden biridir.

Turksat Turk Telekom mu?

Türksat, Türkiye'deki yaklaşık 6.5 milyon internet abonesinin yüzde 90'ını elinde bulunduran Türk Telekom'un şirketi TTNet'in de rakibi. ... Türksat Uydunet kablosuz Modem Kampanyasına ise 24 ay süre ile abone olacak müşterilerden Kablo TV ve Uydunet kurulum ve aktivasyon ücreti alınmayacak.

Kablonet altyapısı Türk Telekom mu?

adıyla 1997 yılında Türk Telekom ile yapılan sözleşme gereği Gelir Paylaşımı esaslı olarak kurulmuştur. KabloTV'nin Türk Telekom'un özelleştirilmesi sonrası Türk Telekom'dan ayrılarak Türksat'a bağlanmasıyla Kablonet'in işletmesi Türksat'a geçmiştir. 2008 yılında Türksat tarafından adı Uydunet olarak değiştirilmiştir.

Türk Telekom FTTH nedir?

Eve/İşyerine Kadar Fiber ile Erişim (FTTH/FTTB): Ses, Video ve Verinin tek bir altyapıdan verilmesi amacı ile kullanılır. Ev/İşyerine kadar F/O kablo kullanılarak sağlanır.

Kablonet internet hızı nedir?

Kablonet fiber internet altyapısı sayesinde 100 Mbps'e kadar gerçek internet hızlarına ulaşabilirsiniz.