Clubhouse Android APK var mi?

İçindekiler:

  1. Clubhouse Android APK var mi?
  2. Clubhouse APK var mı?
  3. Clubhouse sadece Apple da mı?
  4. Clubhouse nedir nasıl kullanilir?

Clubhouse Android APK var mi?

Şu an Clubhouse uygulaması indirilebilir durumda değil. Herhangi bir APK uygulaması da mevcut değil. Google Play üzerinde aynı isimde bulabileceğiniz uygulamalar ise şu anda trend olan uygulama ile aynı isimde olan farklı uygulamalar.

Clubhouse APK var mı?

Yalnızca iOS kullanıcılarının davet sistemiyle kullanabildiği Clubhouse için geliştiriciler Android versiyonu üzerinde halen çalışıyor, ancak Play Store'da henüz resmi uygulama bulunmuyor. ... Aynı zamanda telefonunuzun işletim sisteminin İOS 13 ve üzeri olması gerekiyor.

Clubhouse sadece Apple da mı?

DUVAR - Kullanıcıların birbirleriyle sesli olarak sohbet edebildiği sosyal medya platformu Clubhouse, tüm dünyada Android kullanıcılarına da açıldı. Özellikle korona virüsü salgını nedeniyle popüler olan uygulamayı daha önce sadece Apple'ın işletim sistemi olan iOS kullanıcıları indirebiliyordu.

Clubhouse nedir nasıl kullanilir?

Clubhouse, 2020 yılında Alpha Exploration tarafından piyasaya sürülen ve yalnızca davetiye ile üye olunabilen bir sosyal ağ platformudur. İlk piyasaya sunulma tarihi Nisan 2020 olan bu uygulamaya kaydolan kişiler yalnızca sesli sohbet ile iletişim kurabilmektedir.