Istanbul varlık sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Istanbul varlık sahibi kimdir?
  2. Akbank hangi varlık şirketi ile çalışıyor?
  3. Varlık şirketine olan borcumu nasıl öğrenebilirim?
  4. Varlık şirketine olan borç ödenmezse ne olur?
  5. Akbank varlık fonuna devredildi mi?
  6. Garanti Bankası hangi varlık şirketi ile çalışıyor?
  7. Borcum varlık yönetim şirketine devredildi ne yapmalıyım?
  8. Varlık şirketlerine borç ödenmezse ne olur?
  9. Akbank alacaklarını kime sattı?

Istanbul varlık sahibi kimdir?

İstanbul Varlık Yönetim A.Ş. kimdir? 2008 yılında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu onayı ile kurulup 2009 yılında faaliyete başlayan, Türkiye'nin önde gelen finansal holding şirketi Ünlü Yatırım Holding A.Ş.'nin pay sahipliğinde faaliyet gösteren, 500.000'den fazla borçluya hizmet veren bir şirkettir.

Akbank hangi varlık şirketi ile çalışıyor?

Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş. banka ve diğer finans kuruluşlarının tahsili gecikmiş alacak portföylerini satın alarak borçların çözümlenmesi alanında hizmet veren finansal bir kuruluştur.

Varlık şirketine olan borcumu nasıl öğrenebilirim?

Eğer bir Varlık Yönetim Şirketi'ne borcunuz olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki şirketleri arayarak ve/veya e-posta göndererek borcunuzu sorgulatabilirsiniz. İletişime geçtiğiniz halde size dönüş sağlanmadığını düşünüyorsanız [email protected] hesabımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Varlık şirketine olan borç ödenmezse ne olur?

Varlık yönetim şirketine devredilen borcunuzu karşılıklı anlaştığınız koşullarda ödemezseniz ise bir sonraki aşamada hukuk büroları devreye girecektir. Borcunuzu devralan bir avukatlık şirketi sizinle iletişime geçecek ve borcun tahsili için yasal işlem başlatacaktır.

Akbank varlık fonuna devredildi mi?

Kredi alacaklarını genellikle 2-3 yıllık bir süreçte tahsil edemeyen bankalar ise icra dosyalarını varlık şirketlerine devrediyor. Son olarak Akbank, takipteki kredi alacakları portföyünün 714,5 milyon TL anapara bakiyesi tutarındaki kısmını 32,8 milyon liraya İstanbul Varlık Yönetim ve Gelecek Varlık Yönetim'e sattı.

Garanti Bankası hangi varlık şirketi ile çalışıyor?

Resmi açıklama KAP'ın sayfasında yer aldığı gibi, Garanti Bankası tarafından şimdiye kadar 207.030.766 TL alacak bulunuyordu. Bu ücretin 14.6 milyon TL'ye Güven Varlık Yönetim AŞ.'ye diğer kalan kısmını ise Sümer Varlık Yönetim AŞ.'ye sattıklarını duyurdu.

Borcum varlık yönetim şirketine devredildi ne yapmalıyım?

Varlık yönetim şirketine devredilen borcunuzu karşılıklı anlaştığınız koşullarda ödemezseniz ise bir sonraki aşamada hukuk büroları devreye girecektir. Borcunuzu devralan bir avukatlık şirketi sizinle iletişime geçecek ve borcun tahsili için yasal işlem başlatacaktır.

Varlık şirketlerine borç ödenmezse ne olur?

Vadesi gelen herhangi bir borcun 90 gün içerisinde ödenmemesi durumunda tahsili gecikmiş alacak statüsüne geçer ve yasal takip süreci başlatılır. Bu 90 günlük süreçte banka müşterisine sözlü ve/veya yazılı olarak ulaşıp borcunu ödemesini hatırlatır. Bu süreçte borca gecikme faizi uygulanır.

Akbank alacaklarını kime sattı?

Buna göre, Akbank 26 Aralık'ta takipteki kredi alacakları portföyünün 714.5 milyon lira anapara bakiyesi tutarındaki kısmını 32.8 milyon liraya İstanbul Varlık Yönetim ve Gelecek Varlık Yönetim'e sattı.