FUCİDİN krem nedir niçin kullanılır?

İçindekiler:

  1. FUCİDİN krem nedir niçin kullanılır?
  2. FUCİDİN H %2 1 krem ne için kullanılır?
  3. FUCİDİN krem nasıl kullanılır?
  4. Fucidin krem yüze sürülür mü?
  5. Fucidin yaralara sürülür mü?

FUCİDİN krem nedir niçin kullanılır?

FUCİDİN'in etkin maddesi olan Fusidik asit; bir antibiyotik olup bir çok mikroorganizma üzerinde güçlü antibakteriyel (bakterileri tahrip eden veya onların çoğalmasını engelleyen) etkiye sahiptir. FUCİDİN'e duyarlı organizmaların oluşturduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

FUCİDİN H %2 1 krem ne için kullanılır?

FUCDN H, enfeksiyonun eşlik ettiği veya enfeksiyon riski taşıyan kontakt dermatit veya atopik dermatit dahil olmak üzere dermatit (genellikle enflamasyon, kızarıklık, kabuklanmış yara ve kaşıntı ile seyreden ve alerjik kaynaklı da olabilen ekzema tipi deri hastalıkları) tedavisinde kullanılır.

FUCİDİN krem nasıl kullanılır?

FUCİDİN KREM NASIL KULLANILIR? Mutlaka uzman doktor reçetesi sonrasında kullanılmaya başlanan bu krem, doktorunuzun tavsiyesi üzerine günde 2 yada 3 defa sivilce olan bölgeye sürülerek kullanılabilir.

Fucidin krem yüze sürülür mü?

Fucidin krem, sivilce ve ciltte oluşan yaralar için kullanılan kremdir. Tek başına kullanılan krem açık yaralar dışında direkt olarak sorunlu bölgeye uygulanabilir.

Fucidin yaralara sürülür mü?

Fucidin krem, sivilce ve ciltte oluşan yaralar için kullanılan kremdir. Tek başına kullanılan krem açık yaralar dışında direkt olarak sorunlu bölgeye uygulanabilir. Özellikle sivilce izleri için oldukça etkili olan krem doktor kontrolünde kullanılması gereklidir.