Maslak için hangi metro?

İçindekiler:

  1. Maslak için hangi metro?
  2. Beşiktaştan Maslağa nasıl giderim?
  3. Maslak nerede tam olarak?
  4. Maslak nasıl bir yer?
  5. MEF Üniversitesine metro ile nasıl gidilir?
  6. Maslak 1453 hangi otobüs gider?

Maslak için hangi metro?

Maslak'a gelirken / giderken Yenikapı - Hacıosman metro hattını kullanmanız gerekiyor; ve inmeniz gereken yer ise İTÜ - Ayazağa metro durağı. Bu durakta, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Windowist Plaza için ayrı ayrı çıkışlar bulunuyor.

Beşiktaştan Maslağa nasıl giderim?

Ayrıca Beşiktaş'tan Sariyer istikametine giden herhangi bir dolmuşta Maslak'tan geçer. Arabayla Boğaziçi Köprüsü yada FSM Köprüsünden Levent çıkışından Sariyer istikametine doğru giderken Maslak'a ulaşırsınız. Üsküdar'dan veya Kadıköy'den Beşiktaş'a vapurla geçilir. Sonra ister dolmuşla ister otobüsle Maslak'a gidilir.

Maslak nerede tam olarak?

Maslak
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeSarıyer
9 satır daha

Maslak nasıl bir yer?

İstanbul iş hayatının en hareketli bölgelerinden biri olduğu gibi şehirdeki diğer iş bölgelerine de oldukça yakın olan Maslak, aynı zamanda komşu olduğu Fatih Ormanları ile İstanbul'un en yeşil semtlerinden biridir. ... Bunun dışında günün geri kalan kısmında Maslak sessiz bir semttir.

MEF Üniversitesine metro ile nasıl gidilir?

Taksim'den Yenikapı-Hacıosman metrosuna binerek 4.Levent'te ininiz. Buradaki otobüs duraklarından 41E, 41AT, 48L numaralı otobüslerden birine binerek Maslak Kültür Merkezi durağında indiğinizde MEF Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.

Maslak 1453 hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Ağaoğlu Maslak 1453 yakınından geçiyor: 41, 41AT, 41E, 41Y, 48L, 59RS.