Sosyal destek hattı ne zaman aranır?

İçindekiler:

  1. Sosyal destek hattı ne zaman aranır?
  2. AFAD numara kaç?
  3. Afet yardım numarası ne?
  4. Hangisi acil durumdur?
  5. 183 Hangi durumlarda aranmalıdır?

Sosyal destek hattı ne zaman aranır?

Çocukların ihmal ve istismarı, kadına yönelik şiddet gibi konulardaki ihbarları değerlendirmek, acil durumları ilgili kurumlara bildirmek amacıyla kurulan "Alo 183 Kadın, Çocuk ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı" 24 saat boyunca hizmet veriyor.

AFAD numara kaç?

AFAD, deprem ve sel gibi ciddi durumlarda aranacak olan bir kurumdur. Bireyler için hayati önem taşıyan AFAD kurumunun numarası merak edilebiliyor. ALO AFAD 122 numarası aranarak, kısa süre içinde ulaşmak mümkündür.

Afet yardım numarası ne?

112 Acil Çağrı Merkezi: Ambulans, polis, jandarma, itfaiye, orman yangını ihbarı benzeri pek çok acil durum birimine sadece 112'yi tuşlayarak, tek hat üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hangisi acil durumdur?

Acil Durum Nedir ? İşyerinde meydana gelebilecek yangın, patlama, tehlikeli kimyasal maddelerden kaynaklanan yayılım, doğal afet gibi acil müdahale, mücadele, ilkyardım veya tahliye gerektiren olayları kapsamaktadır.

183 Hangi durumlarda aranmalıdır?

Şiddet ve istismara uğrayanların ilgili kurumlara yönlendirilmesini sağlıyor. Çocukların ihmal ve istismarı, kadına yönelik şiddet gibi konulardaki ihbarları değerlendirmek, acil durumları ilgili kurumlara bildirmek amacıyla kurulan "Alo 183 Kadın, Çocuk ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı" 24 saat boyunca hizmet veriyor.