VakıfBank kredi kartı borcumu nasıl ödeyebilirim?

İçindekiler:

  1. VakıfBank kredi kartı borcumu nasıl ödeyebilirim?
  2. VakıfBank kredi kartı hangisi?
  3. Banka borcu ATM'den nasıl ödenir?
  4. VakıfBank kredi kartı World mü?
  5. Kart dönem borcu nedir?

VakıfBank kredi kartı borcumu nasıl ödeyebilirim?

Kredi kartınızla İnternet / VakıfBank Mobil, Şubelerimiz ve 4 Çağrı Merkezi kanallarımızı kullanarak istediğiniz hesap veya IBAN numarasına para gönderebilir, kira ve aidat vb. ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

VakıfBank kredi kartı hangisi?

VakıfBank şubelerinden Express Card'a başvurun, kartınızı hemen alın ve alışverişlerinizde kullanmaya hemen başlayın. Üstelik yıllık kart aidatı da ödemeyin! Express Card ile VakıfBank ve World üye iş yerlerinden Worldpuan kazanıp, taksit fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Banka borcu ATM'den nasıl ödenir?

Kredi kartı borcunu kartla/kartsız ödemek için: Banka kartınızı ATM'nin kart okuyucusuna yerleştirip şifrenizi yazın. Kartsız işlem yapmak isterseniz ATM klavyesindeki ''GİRİŞ'' tuşuna basınız. Menüden "Fatura ve Ödemeler" seçeneğini seçiniz. Menüden "Kredi Kartı Borç Ödeme" seçeneğini seçiniz.

VakıfBank kredi kartı World mü?

VakıfBank Worldcard size yaygın World ve VakıfBank üye işyeri ağında Worldpuan ve taksit imkanlarının yanında size özel kampanyalarla alışverişlerinize renk katıyor.

Kart dönem borcu nedir?

Kredi kartı dönem borcu, kredi kartınızın hesap kesim gününün ardından, kredi kartı ekstrenizin düzenlendiği tarihe kadar olan süre içerisinde yaptığınız harcamalar, çekilen nakit avanslar ve varsa önceki dönemden kalan borçları da içeren kredi kartı borcunuzdur.