Crossover araçlar hangileri?

İçindekiler:

  1. Crossover araçlar hangileri?
  2. Araclarda Cross ne demek?
  3. Crossover hangi segment?
  4. Crossover for Work nedir?
  5. Dizilerde crossover ne demek?
  6. Minik arabalara ne denir?
  7. Yüksek arabaya ne denir?
  8. Crossover Frekansı ne demek?
  9. Basketbolda crossover nasıl yapılır?
  10. Araba evlere ne denir?

Crossover araçlar hangileri?

Otomobilin 4×4 ve 4×2 çekiş sistemli versiyonları mevcut.
  • 2- NISSAN QASHQAI. Avrupa'da ve ülkemizde en çok tercih edilen kompakt crossover olan Qashqai dizel ve benzinli motor seçeneklerine sahip. ...
  • 3- PEUGEOT 3008. ...
  • 4- VOLKSWAGEN TIGUAN. ...
  • 5- RENAULT CAPTUR. ...
  • 6- SEAT ATECA. ...
  • 7- SKODA KAROQ. ...
  • 9- TOYOTA C-HR. ...
  • 10- HONDA CR-V.
Daha fazla öğe...•BE

Araclarda Cross ne demek?

Crossover ismi ise CUV yani Crossover Utility Vehicle kısaltmasından geliyor. Crossover kelimesi “karşıya geçmek” demektir. ... Crossover kasa için genel olarak “Sedan, Hatchback veya Station Wagon aracın platformunu kullanan hafif arazi şartlarına uygun SUV özellikleri gösterebilen araçlardır” denilebilir.

Crossover hangi segment?

Bu segmentteki araçlar alt orta sınıf ya da aile otomobilleri olarak ifade ediliyor. Ülkemizde B segmentiyle beraber en çok satılan araçlar bu segmentte yer alıyor. Bu segmentteki araçlar üst ve orta sınıf olarak tanımlanıyor. Bu sınıftaki araçlar kullanıcılara lüks ve geniş iç hacim sunuyor.

Crossover for Work nedir?

Crossover en başta da belirttiğim gibi ABD merkezli ve ABD şirketlere yetenekli çalışanlar kazandırmayı hedefleyen bir girişim. ... Yani Türkiye'deki bir kişinin ABD'ye taşınma zahmetine girmeden ABD'deki bir şirket için çalışabilmesine olanak tanıyor.

Dizilerde crossover ne demek?

Crossover, normalde bir arada olmayan iki ya da daha fazla fikri mülkiyetin (karakter ya da evren) aynı hikaye içinde kullanılmasıdır. Amaç, ortaya konulan hikaye yoluyla söz konusu fikri mülkiyetlerin birbirinin tanıtımına destek olmasıdır. Yani crossover, temelde bir pazarlama yöntemidir.

Minik arabalara ne denir?

Bagaj hacmi daha küçük olan kasa tiplerine hatchback deniyor. ... Özellikle şehir hayatında hatchback araçlar oldukça kullanışlı olabiliyor. Ülkemizde sedandan sonra en çok hatchback araba kasaları tercih ediliyor. Hatchback kasaları, station vagon arabaların daha kısa ve kompakt modelleri olarak kabul edebiliriz.

Yüksek arabaya ne denir?

SUV açılımı; Sport Utility Vehicle, Türkçe'si Spor Amaçlı Taşıt. Hem minivan, hem station wagon hem de çekme özelliğine sahip olan yüksek araçlara denir. Bu araçlar asfalt yollarda ve hafif arazilerde yol alabilirler. SUV araçlar genellikle dört tekerden çekme özelliğine sahiptirler.

Crossover Frekansı ne demek?

Crossover amfiden çıkıp hoparlöre giden frekansları düzenleyen bir cihazdır. crossover her hoparlöre ihtiyacı olduğu frekansı yollayarak kulağımızın bütün frekansları doğru almasına yardımcı olur. Crossover sayesinde her hoparlöre doğru sinyal gider.

Basketbolda crossover nasıl yapılır?

İçeriye ve dışarı Dribling Topu vücudunuzun ortasına itmek için bir elinizi kullanarak başlayın ve ardından topu sürdüğünüz el ile aynı tarafa geri getirin. Top vücudunuzun o tarafına geri döndüğünde ve savunma oyuncusu sahteye hamle yaptığında, crossover'ı tamamlayabilirsiniz.

Araba evlere ne denir?

Bir otomobilin arkasına takılan, hem taşıt hem konut olarak kullanılan üstü kapalı araç nedir? Karavan.