Tüketici olarak hak ve sorumlulukları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Tüketici olarak hak ve sorumlulukları nelerdir?
  2. Trendyol kargo ne kadar kazanıyor?
  3. Moto Kurye ne kadar kazanır 2020?
  4. Trendyol Express Kargo ne kadar kazandırıyor?
  5. Trendyol Express kaça kadar dağıtım yapıyor?
  6. Hepsiburada araçlı kurye ne kadar kazanır?
  7. Trendyol Express ne?

Tüketici olarak hak ve sorumlulukları nelerdir?

Tüketici Hakları

  • Temel İhtiyaçların Karşılanması Hakkı: Barınma, ısınma, aydınlanma, içecek ve kullanacak su bulma, haberleşme, ulaşım tüketicilerin en temel ihtiyaçlarıdır. ...
  • Sağlık Ve Güvenlik Hakkı: Satışa sunulan her türlü mal ve hizmetin insan yaşamı ve sağlığı açısından kullanıcısına zarar vermeyecek durumda olmasıdır.

Trendyol kargo ne kadar kazanıyor?

Ortalama günde 100 kargo geldiğinde ve dağıtımını yapıldığında 400 TL yakın gelir elde edilebilir. Yakıt ve yemek giderleri çıktığında ortalama 350 TL günlük gelir elde edilmektedir. Fakat vergi ve bağ-kur giderleri, diğer masraflar çıktığında günlük ortalama 250 TL gibi bir gelir olmaktadır.

Moto Kurye ne kadar kazanır 2020?

Bazı firmalar aylık çalıştırıyor. 2020 yılı itibari ile aylık 3500-4000 bin civarı maaş alırlar. Bir kurye elamanı kendi motosikleti ile aylık her şey dahil kalan 5000 lira para kazanabilir. Orta halli bir kurye firması kazancı ise aylık 30.

Trendyol Express Kargo ne kadar kazandırıyor?

Günde ortalama 80 dağıtım yapan bir kuryenin ortalama olarak günlük 320 TL geliri olur. Aldığımız bilgilere göre Trendyol Express araçlı kurye için ilk 40 dağıtımda her bir paket için 4 TL + KDV, sonraki dağıtımlar için ise 3.

Trendyol Express kaça kadar dağıtım yapıyor?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günü saat 21:00'a kadar dağıtım yapmakta.

Hepsiburada araçlı kurye ne kadar kazanır?

Herhangi bir sermaye gerekmeksizin kendi arabanız ile Hepsiburada kuryesi olarak çok güzel para kazanabilirsiniz. Arabanızı Hepsiburada'nın hızlı teslim sistemi olan hepsijet teslimatı için kiralayabilirsiniz. Teslimat başı 3-4 TL gibi bir para kazanabilir aylık 5 ile 10 bin TL arası para kazanabilirsiniz.

Trendyol Express ne?

Trendyol Express Nedir? Sektöründe tecrübeli saha ekipleri ile teknolojinin gücünü bir araya getiren Trendyol Express, müşterilerine kaliteli teslimat deneyimini en üst düzeyde yaşatmayı hedefler.