Bideb başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bideb başvurusu nasıl yapılır?
  2. Tübitak öğrenci girişi nasıl yapılır?
  3. Bideb bursiyeri nasıl olunur?
  4. Tübitak Bidep nedir?
  5. Arbise öğrenci nasıl kaydedilir?
  6. Arbis TÜBİTAK Nedir?
  7. Tübitak yüksek lisans bursu kimlere verilir?
  8. YÖK destek bursu kimlere verilir?
  9. 2209 a Tübitak Nedir?
  10. 2209 Başvuruları Ne Zaman?
  11. Arbis kaydı nedir?
  12. Arbis öğrenci girişi nasıl yapılır?

Bideb başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular, çağrı duyurusunda belirtilen başvuru tarihleri içinde BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden çevrimiçi olarak yapılır.

Tübitak öğrenci girişi nasıl yapılır?

Başvurular https://e- bideb. tubitak.gov.tr adresinden danışman öğretmen tarafından çevrimiçi olarak yapılır. Danışman öğretmen sisteme kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak proje ve öğrenci bilgilerini kaydeder.

Bideb bursiyeri nasıl olunur?

vatandaşı veya 5901 sayılı kanunda geçen Mavi Kart sahibi olmak, b) Türkiye'deki bir üniversitede tezli yüksek lisans derecesi veren bir programda kayıtlı olmak, c) Eğitiminin en geç 3. (üçüncü) döneminde olmak, ç) Daha önce bu programdan tezli yüksek lisans bursu almamış olmak (Daha önce burs alıp, herhangi bir ...

Tübitak Bidep nedir?

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB), ... n Bilim insanlarının/araştırmacıların yurt içi ve yurt dışı bilimsel toplantılara katılımı için destek sağlamaktadır.

Arbise öğrenci nasıl kaydedilir?

https://arbis.tubitak.gov.tr/ web sitesine girildikten sonra sağ üst köşede yer alan "Arbis'e Giriş" tıklanır. Daha önce kayıt oluşturulmadı ise "Yeni Kullanıcı Kaydı" butonu tıklanır. Açılan form doldurularak "Kaydet" tıklanılarak üye olunabilir.

Arbis TÜBİTAK Nedir?

Değerli Araştırmacılar, Araştırmacı Bilgi Sistemi (ARBİS), Türkiye'nin araştırmacı veri tabanını oluşturmak amacıyla, TÜBİTAK tarafından tasarlanan ve geliştirilen web tabanlı bir uygulamadır.

Tübitak yüksek lisans bursu kimlere verilir?

TÜBİTAK BURSU NEDİR, KİMLER ALABİLİR? TÜBİTAK, üniversite sınavı olarak da bilinen 2021 YKS'de ilk 25 bine girerek başarı sağlamış öğrencilere yönelik burs imkanı sağladı. TÜBİTAK tarafından hazırlanan tercih listesine uygun bölümleri kazanan öğrenciler bu burstan yararlanabilecek.

YÖK destek bursu kimlere verilir?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı YÖK tarafından, 2016-2017 eğitim öğretim yılından beri ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimi ve refahı için önemli olan alanlara öncelik tanımak suretiyle belli lisans programlarına ilk üç sırada yerleşen öğrencilere “YÖK Destek Bursu" verilmekte.

2209 a Tübitak Nedir?

Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

2209 Başvuruları Ne Zaman?

İlgili öğrenciler hazırladıkları araştırma projeleri ile 21 Haziran 2021 - 30 Temmuz 2021 (23.59) tarihleri arasında BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden programa başvuru yapabileceklerdir.

Arbis kaydı nedir?

Araştırmacı Bilgi Sistemi (ARBİS), Türkiye'nin araştırmacı veri tabanını oluşturmak amacıyla, TÜBİTAK tarafından tasarlanan ve geliştirilen web tabanlı bir uygulamadır. Türkiye'de görev yapan ve yurt dışında yaşayan tüm araştırmacılar, ARBİS veri tabanına kayıt olabilmekte ve bilgilerini güncelleyebilmektedirler.

Arbis öğrenci girişi nasıl yapılır?

https://arbis.tubitak.gov.tr/ web sitesine girildikten sonra sağ üst köşede yer alan "Arbis'e Giriş" tıklanır. Daha önce kayıt oluşturulmadı ise "Yeni Kullanıcı Kaydı" butonu tıklanır. Açılan form doldurularak "Kaydet" tıklanılarak üye olunabilir.