Finansbank artı para nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Finansbank artı para nasıl yapılır?
  2. Finansbank ek hesap nasıl kullanılır?
  3. Akbank artı para ne demek?
  4. Garanti avans hesap nasıl kullanılır?
  5. Vakıfbank ek hesap nasıl kullanılır?

Finansbank artı para nasıl yapılır?

Ek Hesap başvurunuzu Bireysel İnternet Şubemizden Hesap > Ek Hesap Aç ve QNB Mobil'den Krediler ve Ek Hesap > Ek Hesap Aç adımlarını takip ederek yapabilirsiniz. Onay alınması durumunda, şubeye gitmeye gerek kalmadan belgeleri onaylayarak limitiniz anında tanımlanır.

Finansbank ek hesap nasıl kullanılır?

Ek Hesabınıza tüm QNB Finansbank Şubelerinden CardFinans Nakit'inizi kullanarak QNB Finansbank ATM 'leri aracılığı ile ya da diğer banka ATM'lerinden* 7 gün 24 saat boyunca erişebilir, hesabınızda bakiyeniz olmasa dahi nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Akbank artı para ne demek?

Artı Para bir kredili mevduat hesabıdır. Acil nakit ihtiyaçlarınız için limitiniz hazır bekler. Limitinizi kullanmadıkça hiçbir faiz veya ücret ödemezsiniz.

Garanti avans hesap nasıl kullanılır?

İnternet Bankacılığı'ndan Başvur Avans Hesap limitinizden dilerseniz taksitli avans çekerek, borcunuzu küçük taksitlerle ve 12 aya varan vadelerle ödeyebilirsiniz. Üstelik Avans Hesabınızın bağlı olduğu vadesiz hesabınızda artı bakiye olsa bile mevcut bakiyenize dokunmadan Taksitli Avans Hesap kullanabilirsiniz.

Vakıfbank ek hesap nasıl kullanılır?

Ek Hesap başvurunuzun olumlu ya da olumsuz sonucu kısa mesaj yoluyla tarafınıza bildirilir. Başvurunuzun olumlu sonuçlanması durumunda belirlenen hesap limitinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ek Hesap limitinizden harcadığınız tutar, vadesiz hesabınıza para girişi olduğunda bakiyenizden otomatik olarak kesilir.