Üsküdar hangi elektrik Şirketi?

İçindekiler:

  1. Üsküdar hangi elektrik Şirketi?
  2. Ayedaşı kim aldı?
  3. Ümraniye hangi elektrik şirketi?
  4. Ümraniye hangi elektrik?
  5. Kadıköy hangi elektrik?
  6. Enerji SA kime ait?
  7. Anadolu yakasında hangi elektrik aboneliği?

Üsküdar hangi elektrik Şirketi?

hangi hizmetleri veriyor? Üsküdar ilçesinde elektrik dağıtım, teknik destek, geliştirme, tamirat vb. konularda Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. görev alır.

Ayedaşı kim aldı?

2013 - Sabancı Holding – E.ON ortaklığı olan Enerjisa, 15.03.2013 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin hisselerinin tamamını 1.227 milyon ABD Doları karşılığında devralmaya hak kazanmıştır. 01.08.2013 tarihi itibariyle AYEDAŞ hisselerinin tamamı Enerjisa tarafından devralınmıştır.

Ümraniye hangi elektrik şirketi?

Ümraniye ilçesi Enerjisa Ayesaş Ümraniye ilçesinde elektrik satış faaliyetlerini sürdürür ve abonelik için başvurulması gereken görevli satış şirketidir.

Ümraniye hangi elektrik?

hangi hizmetleri veriyor? Ümraniye ilçesinde elektrik dağıtım, teknik destek, geliştirme, tamirat vb. konularda Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. görev alır.

Kadıköy hangi elektrik?

Kadıköy ilçesi Enerjisa Ayesaş Kadıköy ilçesinde elektrik satış faaliyetlerini sürdürür ve abonelik için başvurulması gereken görevli satış şirketidir.

Enerji SA kime ait?

Enerjisa Enerji A.Ş., Sabancı Holding ve E.ON'un eşit hisse yapısına dayalı ortaklığında faaliyetlerini sürdürmektedir. Enerjisa Enerji, Türkiye'nin en büyük özel sektör halka arzını gerçekleştirerek tarihinde hisselerinin yüzde 20'sini halka açmış ve Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştır.

Anadolu yakasında hangi elektrik aboneliği?

Enerjisa Aesaş Abonelik İşlemleri İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden tüketicilerin elektrik abonelik işlemleri için bölgenin görevli elektrik tedarikçisi Enerjisa AESAŞ'a başvuruda bulunmaları gerekmektedir.