Club junior oda ne demek?

İçindekiler:

  1. Club junior oda ne demek?
  2. Aksiyon otel odası ne demek?
  3. Club Aile Odası Nedir?
  4. Suit oda Özellikleri Nelerdir?
  5. Junior Club nedir?
  6. Otellerde aile odası nasıl oluyor?
  7. Family suit oda ne demek?
  8. Garden Family oda ne demek?
  9. Suit odalarda neler olur?
  10. Corner Suite ne demek?
  11. Otel aile odası ne demek?
  12. Family Suite ne demek?
  13. Executive oda ne demek?

Club junior oda ne demek?

Club junior odalarımız bir ayrı banyo/tuvaletli ebeveyn yatak odasından ve giriş odasında küçük tuvalet / duş bölümlü çocukların yataklarından oluşmaktadır. Promo olarak sunulan odaların fiyatları promosyon olarak standart fiyatından daha uygun fiyata satıldığını gösterir.

Aksiyon otel odası ne demek?

Aksiyon: Her türlü indirime otelcilikte aksiyon denir. Gün Aksiyonu: 7 güne 1 gün indirim, 14 güne 2 gün indirim gibi gün bazında verilen indirimleridir. Erken Rezervasyon İndirimi: Belirtilen tarih arasında rezervasyon yaptıranlara uygulanan indirimlerdir.

Club Aile Odası Nedir?

Club Aile odaları 31 m2 büyüklükte olup Club bölümünde bulunmaktadır. Tüm odalar çift kişilik yatak ve ayrı bir bölümde ranza ( cm2), duşlu tam teçhizatlı banyolar, mermer zemin, balkon, minibar, güvenlik kasası, uydu TV-müzik yayını, telefon ve merkezi klima ile donatılmıştır.

Suit oda Özellikleri Nelerdir?

Bir yatak odası, bir oturma odası ve bir holden oluşan lüks otel odalarına suit oda denir. Bu odaların ortak özelliği girişinde hol bulunmasıdır. Genellikle en üst katlarda olan suit odalar manzaralı ve jakuzilidir. Bazılarında ısıtmalı jakuziler de bulunur.

Junior Club nedir?

Seviye ve yaşa göre gruplara ayrılarak başlayan eğitimde eğlenerek İngilizce öğrenme imkanı bulacaklardır. Eğitim programı içerisinde organize edilen eğlenceli aktiviteler, oyunlar ve şarkılar, özellikle bu yaş aralığındaki çocukların bu alana olan ilgisini ve özgüvenini arttıracaktır.

Otellerde aile odası nasıl oluyor?

İçinde çift kişilik yatak bulunan bir oda ile tek kişilik 2 yatak bulunan iki ayrı odanın ara kapı ile birbirine bağlandığı aile odalarımız 50 m2 olup standart odalar ile aynı donanımlara ilaveten; Tek banyo. Tek minibar. Her iki odada LCD TV.

Family suit oda ne demek?

İçinde çift kişilik yatak bulunan bir oda ile tek kişilik 2 yatak bulunan iki ayrı odanın ara kapı ile birbirine bağlandığı aile odalarımız 80m2 olup standart odalar ile aynı donanımlara ilaveten; Ekstra geniş balkon. Doğrudan havuz ve deniz manzaralı

Garden Family oda ne demek?

Geniş ve rahat, 2 kişilik ranzalar ile bir adet çift kişilik yatak bulunan odalar 2+2 ve 2+2+bebek şeklindeki konaklamalar için uygun bir alternatif sunuyor. ... Garden Aile Odaları, doğa ile iç içe verandaları ile öne çıkıyor. Garden Aile Odaları havuz ve denize en yakın konumdaki odalardır.

Suit odalarda neler olur?

Suit oda bir oda tipi olarak tanımlanmaktadır. Suit odaların içinde ekstra olarak bir oturma odası veya bir yatak odası bulunur. Bu oda tiplerinde alanlar geniştir ve aynı zamanda lüks donanımlarla donatılmıştır. Bazen suit oda kavramı, lüks oda olarak da ele alınmaktadır.

Corner Suite ne demek?

CORNER SUITE Corner Suit odalarımız bahçe manzaralı olup geniş bir oturma odası ve yatak odasından oluşmaktadır.

Otel aile odası ne demek?

İçinde çift kişilik yatak bulunan bir oda ile tek kişilik 2 yatak bulunan iki ayrı odanın ara kapı ile birbirine bağlandığı aile odalarımız 50 m2 olup standart odalar ile aynı donanımlara ilaveten; Tek banyo. Her iki odada klima. ...

Family Suite ne demek?

4 kişilik bir ailenin rahatlıkla konaklayacağı iki bölümden oluşan büyük bir aile odası.

Executive oda ne demek?

EXECUTIVE ODA Kendinizi özel hissedeceğiniz Executive Odalarda açılabilir cam, ayarlanabilir klima, özel donanımlı direkt telefon, saç kurutma makinesi, ücretsiz çay-kahve seti, duş, Full HD Led Smart TV, Pay TV, minibar, emanet kasası, ücretsiz wi-fi, ütü ve ütü masası bulunmaktadır.