Beşeri Bilimler Fakültesi nedir?

İçindekiler:

  1. Beşeri Bilimler Fakültesi nedir?
  2. Sosyal ve Beşeri Bilimler ne iş yapar?
  3. IKCU Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi nerede?
  4. Sosyal ve Siyasal bilimler nedir?
  5. Sosyal Bilimler Enstitüsü kaç puan?
  6. Beşeri Münasebetler dersi nedir?

Beşeri Bilimler Fakültesi nedir?

Antropoloji, Felsefe, Medya ve İletişim, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinden oluşan fakültemiz sosyal ve beşeri bilimleri disiplinler arası bir anlayışla öğretmeyi ve araştırmayı hedeflemektedir.

Sosyal ve Beşeri Bilimler ne iş yapar?

Bu bölümden mezun olanlar çeşitli kurumların işletmelerinde ve resmi kurum ve kuruluşların bilgi işlem merkezlerinin sistem geliştirme birimlerinde, proje geliştirme bölümlerinde, yazılım şirketlerinde ve danışmanlık bürolarında görev alabilmekte bu alanda imkanına sahip bulunmaktadırlar.

IKCU Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi nerede?

İletişim Bilgileri
Adres:Balatçık Mahallesi Havaalanı Şosesi No:33/2 Balatçık 35620 Çiğli İZMİR
Eposta:rektorluk ikcu.edu.tr
KEP:izmirkatipcelebi hs01.kep.tr
Tel:+90(232) 329 35 35
Fax:+90(232) 386 08 88

Sosyal ve Siyasal bilimler nedir?

Sosyal ve Siyasi Bilimler bölümü bir lisans programıdır ve bölümün amacı insanlar ve toplumlar için hayatlarında oluşabilecek her hangi bir siyasi ve sosyal olayın sonuçlarını inceleyebilecek, elde ettiği sonuçları yorumlayabilecek, bulunduğu iş yeri ve sektöre katkı sağlayacak kişiler yetiştirmektir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü kaç puan?

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (ALES) girmiş ve en az 55 başarı puan alınmalıdır. (GRE (Graduate Record Examination) ve GMAT (Graduate Management Admission Test) sınavları da ALES yerine geçmektedir.)

Beşeri Münasebetler dersi nedir?

Beşerî Münasebetler, -çalışma organi- zasyonlarındaki beşerî davranışları incelemeye ve kavramaya ma tuf sistematik bir araştırma sahasıdır ve yine beşer davranışlarım inceleyen birçok ilimlerin yardımlariyle vücuda gelmiştir. ... Değişik an'ane, inanç ve dünya görüşlerinin davranışlara nasıl tesir ettiğini inceler.