Toyota ticari kaç para?

İçindekiler:

  1. Toyota ticari kaç para?
  2. Toyota'nın yeni ticari aracı kaç para?
  3. Toyota Proace kaç kişilik?
  4. Toyota Proace kac vites?
  5. Toyota Proace kamyonet mi otomobil mi?

Toyota ticari kaç para?

Proace City modelini Türkiye'de satışa sunan marka, aracın başlangıç fiyatını lansmana özel 1 TL olarak açıkladı. Lansman sonrası başlangıç fiyatı ise 213.500 TL.

Toyota'nın yeni ticari aracı kaç para?

Japon otomotiv devinin ticari araç segmentindeki kompakt modeli Proace City, Türkiye'de satışa sunuldu. Markanın hedefi Hilux ve Proace City ile pazardaki iddiasını artırmak. Aracın başlangıç fiyatı ise 1 TL. Toyota'nın hafif ticari araç modeli Proace City tanıtıldı.

Toyota Proace kaç kişilik?

Proace City, farklı yükleme ve koltuk konfigürasyonlarıyla birlikte farklı motor seçenekleriyle de her türlü iş ihtiyacını karşılayabiliyor. Proace City 4.4 metre ve 4.7 metre olmak üzere iki farklı uzunlukta sunuluyor. Yolcu taşıyabilen versiyonlar 5 veya 7 koltuklu olarak tercih edilebiliyor.

Toyota Proace kac vites?

100 ps gücündeki, 1.5 Lt dizel motor, 5 ileri düz vites ile 130 ps gücünde 1.5 Lt Dizel Motor ve 8 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile satışa sunulmuştur.

Toyota Proace kamyonet mi otomobil mi?

PROACE CITY bir SUV tasarımı, donanımı ve binek otomobil konforunu barındırıyor. Standart olarak sunulan bu donanımlar modelimizi segmentinde ayrı bir yere taşıyor. Satışlarımıza müşteri beklentisinin yüksek olduğu camlı van modelimizle başlıyoruz.