Kızılay Erzincan Maden suyu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kızılay Erzincan Maden suyu ne işe yarar?
  2. Kizilay soda neye iyi gelir?
  3. Sade soda faydaları nelerdir?
  4. Türk Kızılayı maden suyu ismi neden değişti?

Kızılay Erzincan Maden suyu ne işe yarar?

Magnezyum ile kalp sağlığınızı korumaya yardımcı olurken, kas ağrısı ve kramp problemlerinizi de hafifletebilirsiniz. ▪︎ Her antrenman sonrasında Kızılay Erzincan Maden Suyu ile sıvı ihtiyacının giderilmesini destekleyebilirsiniz. Üstelik içindeki magnezyum kas sağlığına iyi gelir.

Kizilay soda neye iyi gelir?

- İçeriğinde yer alan magnezyum kalp sağlığını korur. - Kas ağrıları ve krampların giderilmesinde önemlidir. - Safra kesesi ile kalın bağırsak fonksiyonlarını dengeler. - İdrar yollarında veya böbreklerde taş oluşumunu engeller.

Sade soda faydaları nelerdir?

*Sade soda, kötü kolesterolü düşürür ve kalp damar sağlığını korur. *Sindirimi kolaylaştırır, şişkinlik ve kabızlık gibi sorunların üstesinden gelir. *Kilo kaybına yardımcı olur, yağ yakımını destekler. Bu nedenle diyette olanların vazgeçilmez içeceğidir.

Türk Kızılayı maden suyu ismi neden değişti?

Yaptığımız yenileme çalışması sırasında ismimizi Kızılay Maden Suyu'na dönüştürmemizin birincil nedeni de tüketici algısıyla paralel bir imaj oluşturma yaklaşımıdır. Doğal olarak raflardaki ismimizle tüketici algısındaki ismimizin örtüşmesi markamıza katkı sağlayacak bir değişiklik olarak ön plana çıktı.