Vodafone bedava internet hangi uygulama?

İçindekiler:

  1. Vodafone bedava internet hangi uygulama?
  2. Turkcell'de nasıl bedava internet yapılır?
  3. Yani internet nasil kazanilir?
  4. Yani internet nedir?
  5. Yaani ye nasil giris yapilir?
  6. Vodafone hediye internet nasil gelir?

Vodafone bedava internet hangi uygulama?

Bedava internet kazanmak için en çok kullanılan uygulamalarVodafone yanımda” ve “İnternet Avcılar” uygulamalarıdır. Bu uygulamaları telefonunuza yükleyip bedava internet kazanmak mümkün.

Turkcell'de nasıl bedava internet yapılır?

Yeni hat alan yada hattınız Turkcell'e taşıyan tüm abonelerin katılabileceği HOŞGELDİN 5GB kampanyasına katılmak HOSGELDİN5GB yazarak ücretsiz olarak 2222'e SMS göndermeniz yeterlidir. Talebiniz alındıktan sonra Hoş Geldin 5 GB bedava internet ile beraber 500 dakika, 100 SMS Bip'de geçerli 1 GB daha yüklenecektir.

Yani internet nasil kazanilir?

App Store ve Play Store üzerinden Yaani'yi indiren ve uygulamayı açan tüm Turkcell aboneleri, ayda bir kere bir ay geçerli 1 GB data kazanırlar. Yaani uygulamasını, uygulama marketlerinden indiren ve uygulamayı açan kullanıcı 1 ay geçerli 1 GB data hediyesi kazanır.

Yani internet nedir?

Yaani, müşterileri internette gezinmelerini ve arama yapmalarını sağlayan yerli arama motorudur. YAANİ ilk olarak yerel içeriklere öncelik verir. YAANİ müşterilerinin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. Kullanıcıların internetteki bütün bilgilere erişimesini ve merak edilen tüm sorulara yanıt bulmasını kolaylaştırır.

Yaani ye nasil giris yapilir?

Yaani mail hesap açma işlemini web sitesi üzerinden gösteriyoruz....Bilgisayar veya tabletten bu yolu kullanabilirsiniz. iOS ve Android uygulamalarında kullanıcı arayüzü farklı olsa da, adımlar aynı olacaktır.
  1. www.yaanimail.com adresine girin. ...
  2. Açılan sayfadaki bilgileri eksiksiz ve doğru biçimde doldurun.
Daha fazla öğe...

Vodafone hediye internet nasil gelir?

Vodafone Yanımda'yı indirene 1 haftalık 5 GB hediye. Vodafone faturasıza yeni gelen herkes Vodafone Yanımda'yı indirdiğinde 1 haftalık 5 GB internet kazanıyor. Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.